Inca doua zile de chin

duminică, 20 ianuarie 2008, 22:00
2 MIN
 Inca doua zile de chin

Pentru handbalistii de la Politehnica Iasi cantonamentul de la Tg. Neamt se apropie de sfirsit, cita vreme miercuri sint programate ultimele doua antrenamente. Cu un orar care prevede trei sedinte zilnice (acumulari fizice dar si program tehnico-tactic in salile din oras), studentii incearca sa se puna la punct in perspectiva jumatatii secunde de campionat si antrenorul Costel Schender se declara multumit de cum se deruleaza lucrurile.

Si pentru ca pina la primul meci oficial a ramas mai putin de doua saptamini Politehnica si-a facut rost si de doua partide amicale, disputate vineri si simbata in compania echipei iesene de juniori I de la Liceul cu Program Sportiv. "I-am adus la Tg. Neamt pe juniorii I pentru doua partide in folosul ambelor echipe.", spune Costel Schender, care antreneaza ambele echipe, juniorii care conduc seria din care fac parte urmind sa joace la Vaslui simbata si duminica al doilea turneu de sala dintre tur si retur, meciuri foarte importante cu echipele clasate pe locuri doi si trei: LPS Vaslui si LPS Piatra Neamt.

Cit priveste lotul de jucatori nu au aparut modificari intre timp, in afara noutatilor Turcu si Ciubotaru. Elisei nu s-a mai prezentat in cantonament si inca asteapta sa vada ce afectiune are la genunchi, in vreme ce Draghici este si el absent dupa ce s-a taiat la picior in sticla unui geam.

Cit il priveste pe interul imprumutat de Bucovina Suceava, Schender se gindeste foarte serios daca il va mai retine in lot si pentru restul sezonului, din cauza accidentarii, dar si a randamentului scazut etalat in toamna. Dupa ce miercuri vor reveni la Iasi iesenii vor continua pregatirea iar vineri si simbata vor juca doua partide de pregatire cu Olimpus Chisinau.

Cum varianta initiala de organizare la Iasi a unui turneu nu mai este de actualitate conducatorii incearca sa le gaseasca moldovenilor de peste Prut si alti adversari astfel incit deplasarea in Romania sa fie profitabila din punct de vedere sportiv.

Comentarii