La Poli, numai de bine

miercuri, 31 august 2005, 23:00
1 MIN
 La Poli, numai de bine

Esecul cu Dinamo de duminica a inceput sa fie dat uitarii in Copou, unde Politehnica se gindeste deja la partida cu Farul Constanta de duminica viitoare. „Regretele ratarii unui rezultat favorabil exista, insa mergem mai departe si trebuie sa incercam sa obtinem cit mai mult din meciul cu Farul, echipa ce pare a fi cea mai puternica din campionat la ora actuala” a spus antrenorul iesenilor, Ionut Popa. Acesta le va acorda elevilor sai liber in week-end („Merita, dupa cum s-au daruit cu Dinamo!” e motivatia antrenorilor), dupa ce antrenamentele in aceasta saptamina au inceput chiar de luni si au avut o cadenta dubla ieri si alaltaieri. Miine, Politehnica va disputa obisnuitul joc-scoala saptaminal cu Poli II, pregatirea specifica pentru meciul cu Farul urmind a demara saptamina viitoare.
Imbucurator pentru Popa este starea de sanatate a lotului, mai multi jucatori fiind recuperati. Beceru, Stanciu si Bernard se pregatesc normal, ultimul avind sanse de a reveni pe gazon dupa lunga indisponibilitate cauzata de un accident suferit in cantonament. Singurii fotbalisti cu probleme medicale sint Bogdanovic, sirbul fiind insa deja declarat recuperabil, si Arhire (ce are o entorsa ce l-a scos din circuit o saptamina), ambii resimtind jocul cu Dinamo.
La antrenamentul de ieri dimineata au lipsit si Marc, chemat la lotul national de tineret si Bilba, invoit pentru rezolvarea unor examene scolare. (Ovidiu MINEA)

Comentarii