Lupulescu nu se teme

vineri, 02 februarie 2001, 00:00
3 MIN
 Lupulescu nu se teme

Eternele framintari de la nivelul FCM Poli Iasi si imposibilitatea stingerii odata pentru totdeauna a diferendelor dintre presedintele Emil Lupulescu si antrenorul principal Ion "Lita" Dumitru au dus la aparitia a tot felul de variante privind viitorul conducerii gruparii din Copou. Desi au aparut initial pe la colturi, varianta ca Emil Lupulescu este "lucrat" si din afara clubului de persoane dornice sa-i ia scaunul, a fost prezentata chiar in sedinta CA de miercuri.
Deocamdata insa, sprijinul de care se bucura actualul presedinte din partea Consiliului de Administratie este consistent, presedintele acestui organism, Romeo Olteanu, declarind: "Nu ne-am gindit nici un moment sa-l inlocuim pe domnul Lupulescu. Acest lucru se va intimpla doar atunci cind presedintele nu va respecta sarcinile trasate de Consiliu".
Una dintre posibilitatile cele mai vehiculate in mai multe cercuri influente, trecerea lui Ion Bucu in fruntea gruparii din Copou, a fost comentata astfel de actualul director al DTSJ Iasi: "Eu stiu ca nu am nici un motiv sa ma gindesc ca voi fi inlocuit din functia pe care o ocup, mai ales ca nimeni nu mi-a spus ca nu mai sint dorit. De accea nu pot sa-mi fac planuri si nu pot sa spun ce as face daca nu as mai fi directorul DTSJ. Oricum, si din actuala pozitie pe care o ocup as putea sa acord sprijinul daca mi se va solicita aceasta privind o mai buna organizare si crearea unei credibilitati a clubului din Copou, acolo unde mi-a ramas sufletul". Chiar daca noua putere politica isi va duce intentiile pina la capat si-l va inlocui pe Ion Bucu cu Dan Pavelescu sau Vasile Citea in fruntea DTSJ, asa cum se vehiculeaza, trecerea lui Bucu in locul lui Lupulescu are sanse infime de a se infaptui, mai multi membri ai Consiliului de Administratie al FCM Poli neagreind deloc aceasta varianta.
Nici presedintele Emil Lupulescu nu se teme de o eventualainlocuire: "Am auzit ca sint destui care vor sa ma lucreze. Desi nu m-am tinut niciodata de scaun, nu ma dau insa la o parte, pentru a nu le da satisfactie acelor <prieteni> care nu sint numai ai mei ci si ai clubului. Fiind presedinte executiv, rolul meu este sa execut ceea ce-mi cere Consiliul de Administratie si acest lucru il fac cum stiu eu mai bine. Deja i-am contactat pe aproape toti cei care pot sa contribuie la rezolvarea transferurilor solicitate de Lita si am comunicat Consiliului lucrurile discutate" a spus Lupulescu care a comentat relatia cu Lita Dumitru: "Pentru a nu stiu cita oara i-am spus ca vreau sa avem o colaborare strinsa si sa-l ajut. De el depinde daca va intelege ca acei care-l influenteaza nu doresc binele clubului si ca doar impreuna putem face ca treaba sa mearga".
Altfel, FCM Poli va avea un nou medic in retur, Andrei Taran, care, dupa spusele lui Romeo Olteanu, a studiat la Chisinau si a fost medicul lotului national de haltere al Republicii Moldova. Clubul a anuntat ca a luat aceasta decizie deoarece programul fostului medic al echipei, Emil Iacob, devenise foarte incarcat, acesta nemaiavind timpul disponibil indeplinirii sarcinilor de la echipa. Noul medic va fi angajat cu carte de munca la club. (Ovidiu MINEA)

Comentarii