Moment de cumpana

vineri, 15 octombrie 2004, 23:00
2 MIN
 Moment de cumpana

Dupa demisiile in cascada ale antrenorului si presedintelui sectiei, venite ca urmare a rezultatelor nefavorabile din ultimul timp (care au culminat cu esecul la limita de la Piatra Neamt), lucrurile s-au bulversat la Politehnica in saptamina care se incheie, atita vreme cit s-a simtit din plin lipsa unui cap limpede capabil sa pregateasca cum se cuvine meciul cu Uztel Ploiesti, unul devenit foarte important in perspectiva indeplinirii obiectivului de mentinere in primul esalon. Sub comanda preparatorului fizic Radu Tetiniuc, studentii s-au pregatit sub imboldul ambitiei, un element care i-a dominat in dorinta de gasi calea spre un succes care ar putea fi istoric. Cu un nou capitan ales in persoana pivotului Ionut Roua, iesenii au simtit nevoia de echilibru si au apelat la liderul lor din ultimii ani, Marius Ciocoiu, cel care la 39 de ani a raspuns prezent si va intra astazi in teren pentru a incerca sa aduca un plus de maturitate in joc. Si daca in teren prezenta lui Ciocoiu ar putea aduce un plus in joc, ramine de vazut cine va coordona de pe margine jocul gazdelor in lipsa unui antrenor desemnat. „Vom vedea daca voi fi eu sau altcineva.” – a spus managerul Dorel Sanie, care a admis ca iesenii au nevoie de un cap limpede pe marginea terenului, capabil sa gestioneze situatiile determinate de joc. Daca dorinta de victorie ii mina pe ieseni de la spate, ramine insa de vazut in ce masura dorintele lor se vor realiza, atita vreme cit se vor confrunta cu una dintre reprezentantele Romaniei in cupele europene, o echipa in fata careia au cedat de doua ori inainte de inceperea sezonului.
Celelalte partide ale etapei a 7-a: Steaua Bucuresti – Bucovina Suceava, CSM Medgidia – Lignitul Tg. Jiu, Dinamo Bucuresti – Universitatea Resita si Minaur Baia Mare – Dinamo Brasov. Partidele Poli-Izometal Timisoara – HCM Constanta (scor 17-28) si Armatura Cluj – HCM Piatra Neamt (26-22) s-au jucat in avans. (Lucian MINUT)
Gherhard ramine favorit
Chiar daca Sarbatorile Iasului au aminat purtarea unor discutii clare privind viitorul echipei iesene de handbal, exista semnale clare ca lucrurile vor intra cit de curind pe un fagas normal. „Am vorbit cu presedintele CJ, Lucian Flaiser, si dumnealui mi-a confirmat ca-l va delega pe vicepresedintele Lucian Profir sa se ocupe de echipa.” – a spus Mihai Popescu, presedintele demisionar al sectiei de handbal de la CS Politehnica, cel care a confirmat ca va continua sa sprijine echipa chiar si in lipsa unei functii oficiale. Cit priveste numele viitorului antrenor, aproape toate pistele duc la actualul tehnician al echipei feminine Selmont Baia Mare, care a fost invitat la inceputul saptaminii viitoare la Iasi pentru negocieri. In masura in care lucrurile vor fi rezolvate in timp util, iesenii ar putea avea un antrenor pe banca la partida de miercuri pe care o disputa la Constanta, cu echipa campioana. (L.M.)

Comentarii