Neconvingator la Milano

marți, 27 mai 2008, 21:02
1 MIN
 Neconvingator la Milano

Doi dintre tiristii care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice, puscasul Alin Moldoveanu (Dinamo Bucuresti) si pistolarul Iulian Raicea (Omega-Tehnoton Iasi – Steaua Bucuresti) continua cursa de pregatire pe la Cupele Mondiale care se desfasoara in aceasta perioada in Europa.

Dupa ce saptamina trecuta au concurat la Munchen, romanii au trecut in aceste zile cu arme si bagaje la Milano, pentru o noua Cupa Mondiala. Cistigator la München in proba lui favorita, 10 m aer comprimat, cu un rezultat de exceptie (599 p), Moldoveanu n-a mai avut acelasi spor in Italia si a reusit doar 595 puncte respectiv un loc 11 in clasasamentul care a gasit in frunte doi puscasi din China.

La pistol 10 m aer comprimat a concurat si Raicea insa nici de aceasta data ieseanul n-a facut furori. Cele 575 de puncte reusite in calificari l-au dus pe roman pina undeva la mijlocul ierarhiei (locul 37) in conditiile in care in finala s-a intrat cu minim 581 p.

Foarte probabil Raicea va intra la Milano si in concursul de pistol viteza 25 m, care este programat astazi. Pina la Olimpiada programata incepind cu 8 august calendarul federatiei internationale mai cuprinde inca doua Cupe Mondiale pe care, foarte probabil, cei doi romani le vor onora cu prezenta.

Daca prima dintre competitii se va desfasura la Suhl (Germani) in perioada 2-13 iunie, ultima Cupa Mondiala se desfasoara la Belgrad (Serbia) in perioada 13-22 iunie.

Comentarii