Politehnica si-a tras inter

duminică, 09 septembrie 2007, 21:05
2 MIN
 Politehnica si-a tras inter

Pentru ca nu intra in calcule nici macar pentru a lua loc pe banca de rezerve a echipei de prim esalon Bucovina Suceava interul Victor Draghici (21 ani) va juca in sezonul viitor pentru Politehnica Iasi.

In discutii de o buna perioada de timp pe aceasta tema, conducatorii celor doua grupari au ajuns simbata la o intelegere care vizeaza imprumutul handbalistului pentru un sezon insa cu un amendament special, posibilitatea ca el sa se intoarca la Suceava in orice moment daca Bucovina considera ca are nevoie de el.

Daca in cadrul turneului organizat vineri si simbata la Suceava Draghici n-a jucat deloc in prima zi, el a fost inclus in echipa ieseana care a jucat simbata cu LPS P. Neamt. "Pe nemteni i-am invins cu 46-41 iar Draghici a jucat la noi. Se vede ca n-a prea evoluat in ultimii ani si va veni la Iasi ca dublura la postul de inter stinga.", ne-a declarat antrenorul Costel Schender despre handbalistul care este transferul verii pentru ieseni (!?!) si care va avea program special, luni si marti cursuri la facultate si antrenamente la Suceava iar de miercuri se va pregati cu Politehnica.

Cit priveste turneul desfasurat in week-end, iesenii l-au terminat pe locul al III-lea, gratie succesului cu Piatra Neamt. Gazdele, singura echipa de liga nationala, au dominat copios si au dispus cu 52-33 de nemteni, 34-24 de CSM Bistrita si 39-19 de Politehnica, scorul avansat in ziarul de simbata (37-27) fiind o eroare dupa ce tehnicianul iesean a incurcat foile de arbitraj. In fine, Bistrita a fost echipa care s-a clasat pe locul secund al turneului, dupa ce a dispus cu 31-22 de Politehnica si cu 32-20 de LPS P. Neamt

Comentarii