Porti deschise in Copou

vineri, 17 octombrie 2003, 23:00
2 MIN
 Porti deschise in Copou

Pentru a avea etapa viitoare, in derbiul de la Braila, statutul de lider, Poli Unirea are de trecut astazi un hop, pe teren propriu, in fata unor adversari care vin, ca si in runda precedenta, de la malul Marii.
Callatis Mangalia este cea mai norocoasa echipa din B, gruparea pregatita de fostul jucator al Sportului Studentesc, Imilian Serbanica promovind in divizia B cu doar citeva zile inainte de startul noului sezon. Atunci, Callatis a profitat de abandonul Forestei Falticeni (care nu s-a putut inscrie in campionat) si a obtinut viza pentru esalonul doi, viza ce nu a fost capatata, deci, direct de pe terenul de joc. Cu toate acestea, gruparea din Mangalia a avut un start peste asteptari, care a propulsat-o, la un moment dat, pe primul loc al clasamentului, acum oaspetii situindu-se pe locul 4, cu 16 puncte si ^4 la adevar.
Chiar daca intilneste revelatia seriei, Poli nu ar trebui sa aiba, in mod normal, probleme in a-si apropia victoria. Privind clasamentul de sus (19 puncte, ^7 la „adevar”), insa cu rasuflarea Brailei (care, exceptind golaverajul, are aceeasi linie de clasament cu Iasul) in spate, gazdele nu se gindesc decit la cele trei puncte. Daca pe Botan (ce a plecat in Italia in aceasta saptamina) il trecem deja la fosti jucatori, se poate spune ca antrenorii Vasile Simionas si Narcis Ciocirlan conteaza astazi pe intreg lotul, moldovenii fiind feriti de suspendari sau accidentari.
La intilnirea, condusa de Florin Chivulete, despre care se spune ca are o fata total schimbata in bine dupa suspendarea primita in urma scandalului cu „folcloristele” nemtene, intrarea va fi libera, conducerea ieseana luind aceasta decizie pentru atragerea a cit mai multi suporteri linga echipa.
Formatiile probabile
Poli: Dulcianu – Gheban, Bernard, Ad. Ilie, Ionescu, Cercel – Vintila, Dragoi, Cristea – Pacurar, Luca.
Callatis: Budur – Panescu, Nicolae, Ungureanu, Voicu, Toma – Novac, Tanasa, Cornateanu – Petrache, Cozma.
Celelalte meciuri ale etapei sint: Midia Navodari – Gloria Buzau; FC Onesti – Metalul Plopeni; Unirea Focsani – CSM Medgidia; FC Vaslui – Oltul Sf. Gheorghe; Petrolul Moinesti – Laminorul Roman; Poiana Cimpina – Precizia Sacele; Dacia Unirea Braila – Electrica
Constanta. (Ovidiu MINEA)

Comentarii