"Iesenii au facut progrese deosebite in joc"

marți, 14 octombrie 1997, 23:00
2 MIN
 "Iesenii au facut progrese deosebite in joc"

– Cum iti merge, Boris?
– Dupa expirarea contractului cu Politehnica Moldrom, am revenit la Chisinau, acolo unde m-am angajat la o firma particulara. In plan sportiv continui sa evoluez la o echipa de veterani, in prima divizie, marti (n.r. – ieri), avind programata prima etapa.
– Prezenta ta la Iasi are vreo semnificatie?
– Am dorit sa vad care este actuala fata a echipei si am considerat ca momentul cel mai oportun il reprezinta o partida cu Dinamo. Am venit impreuna cu doi baschetbalisti de la Alfa Chisinau, Salopa si Ghervase, interesati si ei de vizionarea unui asemenea meci. Sincer sa fiu, partida mi-a placut, mai ales ca baietii au reusit sa invinga campioana, cea la care noi, in campionatul trecut, am inregistrat numai infringeri.
– Poti sa faci citeva aprecieri asupra jocului?
– Intreaga echipa a jucat bine, dar trebuie sa remarc si procentajul foarte slab la aruncari al dinamovistilor. Oricum, toti baietii, si ma refer aici in special la cei tineri, au inregistrat un progres in joc. Ca sa nominalizez, as putea sa spun ca cel mai placut m-au impresionat Murgoci si Popa, care au intrat in momente dificile si au punctat la momentul oportun. De asemenea, trebuie sa remarc aici si aportul pe care l-au adus spectatorii in obtinerea victoriei, chiar si noi obtinind sezonul trecut victorii cu ajutorul lor.
– Poti face o paralela intre jocul echipei din campionatul trecut si cel actual?
– Practic n-am vazut decit un singur joc si e greu sa fac aprecieri. Totusi, cred ca daca sezonul trecut noi am avut un atac foarte bun si o aparare mai slaba, remarc acum jocul defensiv foarte bun. (Lucian MINUT)

Comentarii