S-au tinut tare

luni, 05 mai 2008, 20:45
1 MIN
 S-au tinut tare

Calificata la turneul semifinal dupa un parcurs net superior reusit in primavara, echipa de junioare I de la Liceul cu Program Sportiv s-a dus detasata la Bistrita pentru a participa la una dintre cele trei grupe semifinale, descatusare provenita din faptul ca obiectivul fusese deja indeplinit pentru formatia aflata in primul an la acest nivel si care poate ataca in aceeasi formula competitia de anul viitor.

Fara a avea presiune echipa pregatita de Ana Duceac a terminat pe penultima pozitie in clasamentul grupei dupa ce a reusit o singura victorie, 28-22 (13-10) cu Otelul Galati, si a pierdut celelalte confruntari, majoritatea dupa rezultate foarte strinse la pauza: 22-34 (13-14) cu LPS Bistrita, 25-33 (12-15) cu Gr.S. Energetic Rm. Vilcea, 25-26 (9-11) cu Muresul Tg. Mures si 34-41 (18-18) cu Rapid Bucuresti.

"Am fost echipa cu cea mai mica medie de virsta la aceasta competitie si nici n-am contat in calculele calificarii, obtinuta de Bistrita si Tg. Mures. Asta se vede din rezultatele inregistrate in partea a doua a intilnirilor cind fie arbitrajul potrivnic fie lipsa de experienta a fetelor au inclinat decisiv balanta. Ne-am atras insa aprecierea celor prezenti la turneu.", spune Ana Duceac, antrenoarea echipei care va pleca cu alte obiective in campionatul viitor.

Comentarii