„Sa se duca in Irak!”

duminică, 12 august 2007, 21:14
2 MIN
 „Sa se duca in Irak!”

 – Domnule Simionas, ce impresie v-a lasat meciul?
– Am facut cel mai bun joc al nostru in deplasare din ultima vreme si trebuia sa obtinem cel putin o remiza. Nesansa noastra nu a fost bara lui Sfirlea, ci prezenta lui Balaj, care a viciat rezultatul.
– Ce ii reprosati arbitrului?
– In primul rind, momentul in care Radoi s-a crezut la Tokyo, la o gala K1 si nu in Ghencea. Am jucat aproape 400 de meciuri in prima liga, am fost antrenor in alte circa 300 de meciuri insa asa ceva nu am vazut pina acum. Am revazut de 20 de ori faza si nu sint decit doua variante. Ori Balaj nu a vazut lovirea lui Palimaru, ceea ce ar trebui sa-l faca sa-si ia un baston alb si un ciine de companie si sa se duca sa arbitreze la jocurile nevazatorilor, ori a sesizat faza si, in acest caz, ne ia de prosti! Daca trimitem acea faza la FIFA, Balaj va mai arbitra meciuri internationale doar in Irak sau Afganistan!
– Alte probleme?
– Plesan trebuia si el eliminat de doua ori! Daca atunci cind pacatuiesti, preotul iti cere sa spui rugaciuni de citeva ori pe zi, Balaj ar trebui sa ne trimita faxuri cu scuze in fiecare zi, timp de o luna! Cred ca astfel de faze ar trebui date in emisiunile de specialitate de citeva ori pe zi. Poate, la un moment dat, ii apuca remuscarile pe arbitrii care gresesc flagrant!
– Au fost multe probleme de arbitraj in acest start de sezon. Ce rezolvare vedeti?
– Problemele se vor termina doar atunci cind arbitrajul nu va mai fi un hobby, ci o meserie.
– Cum comentati atitudinea stelistilor?
– Un "rege" poate fi iertat ca a intrat pe teren si a tras de un jucator al echipei adverse care nu putea sa se tine pe picioare, insa Radoi ar trebui sa ceara singur sa fie suspendat minimum patru etape. Am auzit ca si-a cerut scuze, dar scuzele se cer la dans, cind iti calci putin partenera!

Ionut Popa: "Eu voi fi in continuare elegant cu arbitrii, insa astazi am fost dezavantajati. Daca aveam superioritate numerica, asa cum era normal sa se intimple tinind cont de ceea ce a fost pe teren, cistigam in Ghencea! Chiar si asa, fara executia lui Bicfalvi cred ca meciul se termina egal. Felicit jucatorii pentru modul in care s-au daruit, in care au luptat, insa sint nemultumit de realizarile tehnico-tactice".

Comentarii