Se cern valorile

marți, 02 decembrie 2003, 00:00
2 MIN
 Se cern valorile

Instalat in urma cu o saptamina la cirma Politehnicii Iasi, antrenorul echipei masculine de handbal, Cornel Badulescu, a cerut ragaz de o saptamina pentru a-si anunta colaboratorul. Ieri, tehncianul studentilor s-a decis sa-l aleaga „secund” tot pe Costel Schender, solutie care a fost argumentata ca probabila zilele trecute. Desi pina acum antrenamentele au fost conduse doar de Badulescu, din aceasta saptamina noul cuplul de tehnicieni va lucra impreuna pentru a pregati cupa organizata de Politehnica la sfirsitul acestei saptamini, unde au fost invitate campioana Fibrex Savinesti si echipa ucraineana Portovik Yuzny. „Acest turneu este binevenit pentru ca pot sa-mi fac o impresie si mai buna vizavi de potentialul echipei.” – ne-a declarat Cornel Badulescu, care a tras deja citeva concluzii vizavi de potentialul lotului, in sensul in care echipa poate progresa in conditiile in care jucatorii raspund bine la solicitari. Cum „principalul” Politehnicii a anuntat ca pe parcurs va reduce la saisprezece numarul jucatorilor din lot, este de asteptat ca turneul programat de vineri pina duminica la sala Liceului cu Program Sportiv sa cearna valorile si trei dintre jucatorii aflati pe lista fostei conducerii tehnice sa nu mai intre in calcule. Fata de cei saisprezece, Badulescu a precizat ca in atentia sa se mai afla si doi dintre jucatorii de perspectiva de la LPS, Tudose si Moraru, care vor face obiectul testarii vizavi de posibilitatea integrarii in echipa incepind cu sezonul urmator.
Initiat la solicitarea echipei Portovik Yuzny (a carui antrenor pregateste si nationala Ucrainei, prezenta la Trofeul Carpati), care a promis o reciprocitate pentru luna ianuarie, turneul organizat la sfirsitul acestei saptamini se anunta unul interesant, chiar daca o parte dintre jucatori de baza ale participantelor lipsesc, fiind inclusi in loturile nationale care vor evolua la Polivalenta (noua jucatori de la Fibrex in loturile Romania A si B, opt jucatori de la Portovik in nationala Ucrainei respectiv Dediu si Dimofte de la Poli in lotul Romania B).
Iata si programul turneului: vineri – Politehnica – Portovik (ora 10.00) si Fibrex – Portovik (19.00), simbata – Politehnica – Fibrex (9.00) si Politehnica – Portovik (15.00), duminica – Fibrex – Portovik (ora 9.00). (Lucian MINUT)

Comentarii