Toata lumea refuza Iasul

joi, 26 ianuarie 2012, 22:52
2 MIN
 Toata lumea refuza Iasul

Jucatorii aflati in vizorul Clubului Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi refuza, pe banda rulanta, ofertele facute de formatia din Copou. Ieri, antrenorul principal al gruparii iesene, Ionut Popa, a anuntat ca si portarul echipei CS Mioveni, Valentin Coca, a pus punct negocierilor cu CSMS. "Coca ne-a spus astazi (n.r. – ieri) ca ramine la Mioveni, pentru ca nu am reusit sa-i oferim salariul solicitat. Astfel, am mai inchis tratativele cu inca un jucator" a spus tehnicianul. Coca este al patrulea portar care refuza Iasul in aceasta iarna, Cristi Branet (Otelul Galati), rusul Anton Alexeev si Sebastian Hutan fiind primii care au declinat, tot din ratiuni financiare, ofertele facute de echipa care a anuntat ca vizeaza promovarea in Liga I de fotbal. Si in cazul unor jucatori de cimp au aparut situatii asemanatoare, ultimii care au spus "pas" fiind Sergiu Scarlatescu (Dinamo II) si Eugen Craciun (CS Mioveni), despre care presedintele executiv al CSMS, Florin Prunea, a spus in urma cu citeva zile ca au avut pretentii exagerate.

In atare conditii, Popa continua sa fie dezamagit, mai ales ca nici perspectiva nu este prea roz: "Din cite am inteles, in aceasta saptamina nu va mai aparea nici un jucator nou. Daca nici saptamina viitoare, in ultima de cantonament, nu se rezolva problema lotului, problemele pot deveni grave".

La ora actuala, singurele piste care au ceva sanse de concretizare sint legate de Astra Ploiesti. Iasul spera ca la intoarcerea prahovenilor din cantonamentul din Antalya, prevazuta a avea loc astazi, sa obtina imprumutul unuia dintre portarii de rezerva ai ploiestenilor, Catalin Grigore ori Cezar Lungu. Chiar daca se va rezolva problema goal-keeper-ului, ramin descoperite, conform lui Popa, posturile de fundas dreapta, stoper si atacant (un fotbalist care a incercat sa fie adus la Iasi, brazilianul Tiago Adan Fonseca, de la Astra, vrea sa joace in tara sa natala), pentru care tehnicianul vrea sa-i fie adusi jucatori cu statut de titulari.

Comentarii