Top 10 la Fujitama Karate Club

joi, 14 decembrie 2000, 00:00
2 MIN
 Top 10 la Fujitama Karate Club

1 Musat Cornel (student in ultimul an la IEFS si ofiter al Jandarmeriei) – locul I la CM karate traditional (fuku-go); 3 locuri I la Cupa Romaniei (kumite individual, fuku-go, kumite echipe); locul I la CE – rezultate obtinute pentru Budo Braila.
2 Scurtu Marian (absolvent al Facultatii de Automatica si Calculatoare) – locul II la CE de karate traditional (kumite echipe); locul III la CE de karate traditional Fudokan (kumite individual).
3 Iordan Laura (eleva la Liceul National) – locul I la fuku-go si locul II la enbu mixt la CE de karate traditional Fudokan.
4 Lazanu Vlad – locul I kata echipe, locul III la kata individual, ambele la CE de karate traditional Fudokan, locul I la kata individual la Campionatele Nationale.
5 Agrigoroaie Alin – locul I la kata echipe la CE karate traditional Fudokan; locul I la kata echipe si locul II la kata individual la CN.
6 Gheorghiu Dragos – loc I kata echipe la CE karate traditional Fudokan; locul I la kata echipe si locul IV la kata individual la CN.
7 Murgoci Adrian – loc II la enbu mixt la CE de karate traditional Fudokan, loc III la enbu mixt la CN.
8 Aciobanitei Doru – loc I la kumite echipe la Cupa Romaniei.
9 Morarasu Stefan – loc I kata echipe la CN.
10 Tofan Gabriela – loc III la kumite individual si locul II la fuku-go pe zona Moldova la CN.
In afara cifrelor seci, Costel Caliman (3 dan) a facut un bilant al anului 2000 pentru clubul pe care-l conduce: "Desi finantarea s-a redus fata de alti ani am reusit citeva performante notabile intre care si aducerea la Iasi a primului titlu de campion mondial prin Cornel Musat. Pe linga participarea la toate competitiile am reusit sa ne atingem si obiectivul de popularizare a celor doua laturi deosebit de importante ale karateului traditional, educatia si performanta sportiva. Sint foarte multumit de cele obtinute in acest an de exceptie si ne putem uita cu incredere spre viitor, obiectivul major al anului viitor fiind cucerirea Cupei Campionilor Europeni, competitie pe care incercam sa o organizam chiar la Iasi. Tin sa multumesc parintilor sportivilor care si-au sustinut copiii si moral si material precum si mai multor sponsori, Primaria Iasi, Pitti Inter Trading, Spontan, Extendo Grup, Fundatia pentru Tineret a judetului Iasi, Panther, BRD, Propast, Tristars, care ne-au ajutat la diferite competitii precum si DJTS pentru sprijinul moral acordat". (Ovidiu MINEA)

Comentarii