Valul schimbarii loveste din nou la FCM Poli

miercuri, 17 martie 1999, 00:00
2 MIN
 Valul schimbarii loveste din nou la FCM Poli

Dupa schimbarile de luni seara, in mod firesc, agitatia era cuvintul de ordine ieri dimineata in Copou. In timp ce, la sediul clubului, noul presedinte al Consiliului de Administratie, Mihai Alexa, era intr-o sedinta fulger cu presedintele Vasile Drutca, noii antrenori Leonida Antohi si Mihai Danila, Paul Costas, directorul sportiv Marian Moldovan si Dumitru Romila la vestiare, fostii antrenori Mihai Romila si Narcis Ciocirlan isi luau la revedere de la fostii elevi. In timp ce primul a spus jucatorilor ca a fost victima unor interese si a plecat in tromba de la stadion fara a mai trece pe la club, Narcis Ciocirlan a stat de vorba cu reporterul "Monitorului": "Asta este viata antrenorilor. Eu sint sub contract pina in vara cu Poli, asa ca ma duc la club sa vad care va fi situatia mea viitoare", a spus N. Ciocirlan. In ceea ce-i priveste pe jucatorii, desi foarte putini erau "fani" ai lui Mihai Romila, uimirea fata de inlocuirea lui se citea pe fata majoritatii componentilor lotului. "E drept ca nu jucam aproape nimic dar nu s-a mai auzit ca un antrenor sa fie schimbat dupa doua victorii" au spus, sub rezerva anonimatului, trei dintre jucatorii de baza ai lui Poli.
La 10,30, la vestiare au aparut M. Alexa, V. Drutca, P. Costas si noii antrenori ai "alb-albastrilor" care au dialogat cu fotbalistii ieseni inaintea antrenamentului.
Asa cum am anticipat, la nivelul clubului s-au mai produs si alte schimbari, Mihai Alexa spunindu-ne cu privire la acest lucru: "S-a hotarit sa se renunte la colaborarea cu domnul si doamna Slabu, sarcinile lor, de organizator de competitii si de colectare de fonduri, urmind a fi preluate de Marian Moldovan si de Paul Costas, care a devenit director de marketing, in atributiile lui intrind si rolul de purtator de cuvint al clubului. Domnului Ciocirlan i-am propus un post pe linie administrativa in cadrul clubului urmind ca, dupa citeva zile de gindire, sa ne dea raspunsul. Prin numirea noului cuplu de antrenori din rindul persoanelor care activau in cadrul Centrului de Copii si Juniori si aici au aparut modificari. Astfel, Dumitru Romila a redevenit directorul Centrului urmind ca el sa hotarasca cine vor fi ceilalti patru antrenori care vor mai activa la centru. Acestia nu vor avea voie sa mai antreneze si in alta parte pentru ca vor avea foarte multa treaba la club". (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii