Vugrinec: Dinamo a dominat tot meciul, dar noi am avut noroc

vineri, 29 iulie 2011, 09:01
1 MIN
 Vugrinec: Dinamo a dominat tot meciul, dar noi am avut noroc

"In prima parte a jocului a fost panica in randul nostru, pur si simplu ne-am pierdut, am luat goluri si a trebuit sa regandim strategia. Dinamo a dominat tot meciul, iar noi am inscris de doua ori cu mare sansa", a spus autorul celui de-al doilea gol al echipei sale.

Portarul Denis Krklec a explicat cum a reusit sa apere penaltiul executat de Ionel Danciulescu. "E o loterie. Vugrinec mi-a strigat inainte de penalti sa stau pe picioare pana in ultima secunda. Asa am facut si am reusit sa parez lovitura de la 11 metri", a spus Krklec.

Fundasul Adam Susac, care a deviat mingea in propria poarta la primul gol al dinamovistilor, a subliniat ca a fost un moment nefericit. "Tkalcici m-a impins din inertie si mingea s-a dus in poarta. Cand l-am faultat pe Torje si s-a acordat penalti, infractiunea a fost in afara careului. Oricum, bine ca a aparat portarul nostru. Rezultatul este excelent in perspectiva returului", a spus Susac.

Echipa Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, joi, pe teren propriu, in compania formatiei croate NK Varazdin, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Susac ‘5 (autogol) si Moti ’16, in timp ce pentru NK Varazdin au inscris Sacer ’43 si Vugrinec ’45A2. (Mediafax)

Comentarii