Controlorii RATP Iaşi, vânaţi de internauţii ieşeni. Aici poţi afla pe unde sunt pe traseu

vineri, 02 octombrie 2015, 10:06
2 MIN
 Controlorii RATP Iaşi, vânaţi de internauţii ieşeni. Aici poţi afla pe unde sunt pe traseu

Urmând modelul "Iaşi in trafic" (unde şoferii dezvăluie locurile unde sunt echipaje radar), pe reţeaua socială Facebook sunt grupuri şi cu altă "ţintă": controlorii RATP.

"Control RATP Iaşi" este numele unui grup unde poţi afla zonele în care activează controlorii ieşeni.

"Control la Universitate in Copou. Au coborat acum din tramvai, sunt la Tesatura. Statie tramvai Piata Unirii. Inainte sa postez au luat 3 spre gara. Statia de autobuz 42 la Iulius", sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Cei care divulgă locaţia controlorilor RATP sunt atât de atenţi la detalii, încât prezintă şi cum sunt îmbrăcaţi aceştia sau cum arată (cu mici răutăţi): 

"1 controlor in statia de autobuze de la Piata Alexandru cu adidasi nike albastri, geaca maronie. In statia de autobuz 30 de la gara 1, slab cu geaca de piele si unu gras. S-au dat jos din 11 in Pod de Piatra si s-au dus in statie la 5!! Unu cu geaca neagră si fes in cap. Femeia controlor cu un barbat traseu 1. Control la Tudor Neculai in Nicolina. Un gras silos si unul batran cu ochelari. Echipaj in statie la omv Pacurari. Unul chel si negru cu un tricou albastru si celalalt cu un tricou negru", sunt "detaliile" de atmosferă.

Controlorii RATP nu par speriaţi de această vânătoare pe FB. "Dacă ne-am urcat de exemplu, în 46, şi ne-a văzut cineva şi a scris pe FB, anunţul este valabil cât stăm în autobuz. În câteva minute coborâm la următoarea staţie şi urcăm în 42. Cel care citeşte pe FB se va păzi în autobuzul 46, de unde am coborât, nu în 42, unde am urcat. Le mulţumin celor care postează. Văd şefii noştri că lucrăm,", ne-a spus un controlor RATP.

 

Comentarii