Doi surdomuţi au obligat o copilă să se uite cum fac sex, după care au violat-o

luni, 15 decembrie 2014, 02:55
2 MIN
 Doi surdomuţi au obligat o copilă să se uite cum fac sex, după care au violat-o

Doi iubiţi din localitatea Bălţaţi sunt protagoniştii unui caz uluitor de agresiune sexuală în care victimă este o copilă de doar 12 ani.

 Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul i-au trimis în judecată pe Petru Mandache, de 39 de ani, şi pe Paula Palaghia, de 29 de ani, acuzaţi de viol, respectiv complicitate la această infracţiune. Procurorii prezintă în actul de acuzare că cei doi inculpaţi sunt surdomuţi. Ei locuiesc împreună cu cei doi copii minori ai lor, într-o casă situată în vecinătatea locuinţei victimei.

Potrivit procuro­rilor, relaţiile dintre familia victimei şi cei doi agresori erau foarte bune, vecinii vizitându-se des, iar victima fiind cea care, de multe ori, facilita comunicarea celor doi surdomuţi cu restul consătenilor. Anchetatorii mai descriu în rechizitoriu că, în vara acestui an, unul dintre fraţii minorei a plecat la muncă în Grecia, la câteva zile după asta cei doi concubini chemându-i pe victimă şi pe fratele acesteia (de 14 ani), pentru a-i ajuta la cosit. „Spre seară, rămânând singur cu cei doi copiii, inculpatul  a violat-o pe minora S.M în pofida opoziţiei acesteia, în prezenţa fratelui în vârstă de 14 ani, care nu a putut interveni. La un moment dat, acesta a observat apropierea inculpatei şi prin semne, i-a cerut inculpatului să se oprească. Mandache Petru s-a conformat nu înainte de a-i ameninţa pe fraţi că îi va tăia cu coasa dacă vor povesti cele întâmplate“, au precizat procurorii ieşeni.

În luna septembrie, Paula Palaghia a mers la casa victimei şi i-a cerut acesteia şi fratelui său să vină la ea pentru a avea grijă de copii. Când au ajuns la casa vecinilor, fata şi fratele ei au observat că Mandache era acasă şi au încercat să fugă. Iubita inculpatului a încuiat însă uşa, iar fata a fost dusă într-o cameră unde a fost obligată să-i privească pe cei doi iubiţi cum fac sex. Ulterior, minora a fost forţată să se dezbrace şi a fost violată de Mandache. Scenele de acest gen au continuat.

„În luna octombrie 2014, inculpaţii au mers din nou la locuinţa victimei, cerându-le copiilor sã-i însoţeascã la cules de prune, la casa părintească a inculpatului (în satul Cosiţeni). Profitând de faptul că părinţii sãi s-au îndepărtat, inculpatul a tras pe victimă şi pe fratele acesteia, în interiorul casei. Aici, cei doi inculpaţi i-au forţat pe minori să asiste la un act sexual, după care, din nou inculpatul a dezbrăcat victima şi a supus-o la un raport sexual normal“, au mai precizat anchetatorii.

Comentarii