FOTO: Un ieşean atrage atenţia – Maşinile distrug pavelele de pe trotuare!

marți, 20 octombrie 2015, 10:32
1 MIN

Un ieşean ne-a trimis pe adresa redacţiei un mesaj însoţit de câteva fotografii, trăgând un semnal de alarmă în privinţa distrugerii pavelelor de pe trotuare de către şoferii care-s parchează acolo autoturismele.

"Nu pot sa inteleg de ce nu se repecta legile in tara noastra. Cineva o sa spuna ca nu sunt destule locuri de parcare. Da, dar sunt mijloace de transport in comun.

Pentru romanul invatat sa incalce orice lege (mai ales a circulatiei), nu are importanta ca parcarea pe trotuare duce la distrugerea acestora. Infrastuctura trotuarelor , un strat subtire de nisip peste care s-au pus dale, nu rezista mult timp la greutatea si manevrele automobilelor.

In alte tari, nu cred ca sunt multi romani care au masini sa nu fi fost si in tari civilizate, se aplica amenzi usturatoare sau se ridica masinile. Nu trebuie blocate rotile, trebuie luate de acolo masinile si proprietarii pusi la plata reparatiilor care vor urma (se pot estima daunele).

Ce fac organele in drept sa faca ordine: se plimba la brat prin Piata Unirii, cate doi ca le este frica singuri", spune un cetatean revoltat.

Comentarii