O mașină a luat foc la Raliul Iașului. Vedeți IMAGINI din prima zi a competiției

joi, 08 septembrie 2016, 17:55
2 MIN
 O mașină a luat foc la Raliul Iașului. Vedeți IMAGINI din prima zi a competiției

Cel mai important eveniment automobilistic din Romania a debutat oficial astazi la Iași. Cotnari Rally Iași a programat astăzi sesiunea de shakedown, în care piloții au putut face ultimele reglaje la mașini înaintea startului propriu-zis al raliului.

În timpul sesiunii de shakedown, mașina pilotată de Florin Tincescu a luat foc in partea din față, dar incendiul a fost repede potolit datorita intervenției oficialilor cursei și a mașinii FIV (First Intervention Vehicle). Aceasta mașină este dotată cu trusă de ajutor și paramedic. La fața locului au ajuns și pompierii, dar focul era deja stins. Pilotul Florin Tincescu și copilotul Sebi Itu se află în afara oricărui pericol.

Mașina, un Subaru Impreza, a fost avariată serios în partea din față și a fost nevoie de tractarea ei în afara traseului. De altfel, mașina de tractare era în start și a intervenit imediat pentru a elibera zona. În urma acestui incident, Florin Tincescu va abandona la Cotnari Rally Iasi.

Imagini găsiți în GALERIE FOTO RALIU

Diseară, de la ora 20.10, este programat startul oficial al SuperSpecialei Cotnari Rally Iasi, de la Rapa Galbena. Inaintea startului, spectatorii pot asista la demonstratii facute de campionul national Vali Porcisteanu, care va evolua cu un Ford Focus RS, pentru spectacol.

Va urma un moment inedit pentru lumea auto din Romania. Fanfara militara va cobori din fata balconului de la Rapa Galbena pana în rond si apoi pe strada Garii, încadrata de militari cu torte. Vor fi imagini nocturne spectaculoase.

Dupa SuperSpeciala va urma concertul Deliei, pe scena din fata Casei de Cultura a Studentilor, timp de 90 de minute aproximativ. Vor mai urca pe scena si cativa artisti locali.

Comentarii