10 Year Challenge, în Piaţa Unirii de la Iaşi

sâmbătă, 16 februarie 2019, 02:50
2 MIN
 10 Year Challenge, în Piaţa Unirii de la Iaşi

Iaca şi cea mai tare poză din arhiva noastră care merge uns în campania asta pornită de oameni mai tineri pe Facebook, despre schimbările survenite în ultimii zece ani.

Aşa că, iote, am găsit şi noi o poză de exact acuma zece ani, de la tribuna oficială din Piaţa Urnirii, din 24 ianuarie. Parcurgeţi vă rugăm toate feţele, de la un cap la altul, că toţi sunt oameni cunoscuţi, inclusiv premarele Chirtoacă sau madama Iacob Ritzi, în dreapta, şi remarcaţi, de asemenea, cine a mai rămas în picioare, pe funcţie mare, până astăzi, sau câte dosare penale sunt în total acolo! Aţi mai găsit pe cineva curat şi/sau drept, în afară de mitropolit? Şi în afară de Flutur bucovinea-nul, care nu ştim cât de curat o fi, dar drept, adicătelea în funcţie, încă este. Şi, doi la mână: îl vedeţi pe conu Costică, acolo în stânga, ce bine-i şade lui între două? Ehh, barem nu îl plouă…

Haida, încă un 10 Year Challenge, de la Leţcani

Să vă spunem tot una te-matică, de acuma mai mulţi ani, dar de la Leţcani, că tot suntem la campania asta. Este vorba de faza cu steagurile roşii ale concernului american Lear, ce a făcut fabrică în comună, puse peste tot pe acolo, roşu fiind culoarea gigantului de muuulţi ani. Ei bine, cică premarele nea Stelică l-a sunat pe şeful ăl mare de la Lear şi i-a spus să pună şi el acolo steaguri de altă culoare, că el e liberal, şi trebuie pe albastru sau galben, vorba aia. Vă daţi seama cum s-a terminat treaba: oamenii şi-au luat steagurile, pentru care plăteau, şi duşi au fost. Că doar n-aţi vrea acuma ca, din cauza siglei voastre tradiţionale, să schimbe nea Stelică partidul?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii