60 de ieşeni au fost în weekend la nunta lui George Simion, la Măciuca. S-a mers cu autocarul

miercuri, 31 august 2022, 01:50
1 MIN
 60 de ieşeni au fost în weekend la nunta lui George Simion, la Măciuca. S-a mers cu autocarul

Nunta liderului AUR şi a alesei lui a atras la Vâlcea câteva mii de oameni. De la Iaşi, aproximativ 60 de oameni au străbătut ţara ca să-i vadă. Printre ei, cei doi deputaţi de Iaşi, Mihai Albişteanu şi Daniel Ivănuţă, şi profesorul Silviu Gurlui, împreună cu soţiile. 

Deplasarea s-a făcut cu maşinile personale, dar şi cu un autocar. Numărul participanţilor ieşeni la evenimentul de la Oveselu (sat din comuna vâlceană Măciuca) poate să pară modest, dar el a fost determinat de costul destul de mare al deplasării cale de 600 km până în sudul judeţului Vâlcea, ne-a spus Mihail Albişteanu.

La evenimentul la care George Simion, lider al alianţei, invitase iniţial toţi românii au participat în final mai puţini de 10 mii, numărul la care s-au oprit la un moment dat organizatorii.

De altfel, mai multe invitaţii au fost expediate pe Facebook, locul unde până la urmă oricine a putut să urmărească evenimentul online – aşa cum George Simion i-a obişnuit până acum transmiţând aproape zilnic în direct mai ales de la Parlament.

Printre cele câteva mii de persoane prezente pe câmpia de la Oveselu s-au aflat inevitabil şi alţi lideri ai AUR, inclusiv copreşedintele Claudiu Târziu. Dintre cei care au asigurat „coloana sonoră”, cele mai multe reproşuri le-a adunat vechea şi celebra formaţie Phoenix, pentru faptul că a acceptat să cânte la nuntă. 

Comentarii