A murit și tatăl cântăreței Mădălina Manole. Se infectase cu COVID

miercuri, 09 septembrie 2020, 20:58
2 MIN
 A murit și tatăl cântăreței Mădălina Manole. Se infectase cu COVID

Ion Manole, tatăl regretatei cântărețe Mădălina Manole, s-a stins din viață la 77 de ani. Anunțul a fost făcut miercuri de Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, pe Facebook.

Tatăl Mădălinei Manole a fost internat în stare gravă, joia trecută, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Ploiești, după ce a fost diagnosticat cu noul COVID-19. „DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata și soția ta!”, a scris Marian Manole.

Pe 14 iulie, s-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cântăreața s-a sinucis în ziua în care urma să împlinească 43 de ani, înghițind o substanță toxică, furadan. Fratele Mădălinei Manole spera ca tatăl lui să se vindece, dar părea și ușor resemnat. ”Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibe grijă de tata! Ca el să mai rămână aici, pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta ia fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună, acolo sus! Dar tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător!”, scria Marian Manole, joi, 3 septembrie, pe Facebook.

În urmă cu trei ani, Ion Manole își pierduse și soția, după ce aceasta a pierdut lupta cu cancerul pulmonar. În ultima vreme, Ion Manole era vizibil afectat. El a mărturisit că durerea cea mai mare este că nu-și poate vedea nepotul, acum în vârstă de 11 ani. Fiul Mădălinei Manole și al lui Mircea avea un an când artista și-a luat viața.

Comentarii