Achiziţii de aproape 3 milioane de lei, la Spitalul de Recuperare

marți, 25 mai 2021, 01:50
1 MIN
 Achiziţii de aproape 3 milioane de lei, la Spitalul de Recuperare

Spitalul de Recuperare cumpără mai multe echipamente medicale ATI a căror finanţare se va face din proiectul „Recuperarea eficientă a pacientului COVID-19”, valoarea totală estimată fiind de aproximativ 2,7 milioane lei.

Astfel, vor fi achiziţionate paturi ATI în valoare de aproximativ 198.000 de lei, injectomate de 123.000 lei, aparate de ventilaţie de 2.250.000 lei, monitoare medicale de 110.000 lei şi infuziomate de 80.495 lei.

Procedura de atribuire va fi licitaţie deschisă online, cu încheierea unui acord cadru pe o durată de 24 de luni. Conform caietului de sarcini, toate condiţiile şi caracteristicile care sunt menţionate în specificaţia tehnică sunt obligatorii.

Spre exemplu, aparatele de ventilaţie trebuie să aibă mai multe moduri de ventilaţie (continuă, asistată, spontană etc), să aibă mod de operare pentru zi/noapte care să permită schimbarea automată cu setări diferite de ventilaţie, să aibă ecran tactil, să fie prevăzute cu două microprocesoare, unul pentru controlul procesului de ventilaţie, iar celălalt destinat interfeţei pentru utilizator.

Comentarii