Actorul Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie în războiul vinurilor

vineri, 18 februarie 2022, 15:39
1 MIN
 Actorul Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie în războiul vinurilor

Actorul Brad Pitt susţine că fosta lui soţie şi-a vândut ilegal acţiunile de la vinăria Château Miraval. De asemenea, el ştie că omul de afaceri Yuri Shefler ar vrea să controleze afacerea în care Brad s-a dedicat. 

Noul proces al lui Brad Pitt, care o acuză pe Angelina Jolie că a mers pe la spate cu o afacere ”ilegală” are totul: struguri, mânie şi un oligarh rus. Actorul a depus plângerea joi, în Los Angeles. Acesta o acuză pe Angelina că a vândut în secret jumătate din celebra lor cramă franceză, Château Miraval, unei companii controlate de oligarhul rus Yuri Shefler.

Totodată, Brad susţine că fosta sa soţie ştia foarte bine că ”Shefler şi lui afiliaţii ar căuta să controleze afacerea căreia i se dedicase” el. Pitt susţine că presupusa vânzare ce trebuia să aibă loc în octombrie 2021 a încălcat acordul lor conform căruia „nu şi-ar vinde niciodată interesele respective în Miraval fără consimţământul celuilalt”. Dar, i-a refuzat şi dreptul garantat de prim refuz, pe care susţine că l-ar fi exercitat.

”Jolie a încetat de mult să mai contribuie la Miraval, în timp ce Pitt a turnat bani în afacerea cu vin, transformând-o în compania ascendentă care este astăzi. Prin presupusa vânzare, Jolie caută să profite de lucruri pe care nu le-a câştigat şi să revină într-o investiţie pe care nu a făcut-o”, se arată în proces.

Comentarii