Adolescent de 17 ani, înecat la un SPA din Balotești. Decesul este suspect, pentru că apa era mică

duminică, 13 februarie 2022, 10:58
1 MIN
 Adolescent de 17 ani, înecat la un SPA din Balotești. Decesul este suspect, pentru că apa era mică

Un adolescent în vârstă de 17 ani a murit sâmbătă seară într-un centru termal de relaxare din nordul Capitalei, aparent prin înec.

În ciuda eforturilor echipajului medical, care l-a resuscitat timp de o oră, în final a fost declarat decesul băiatului.

Tânărul venise să se relaxeze la piscină împreună cu unchiul său. La un moment dat, salvamarii au observat că băiatul nu mai putea să iasă la suprafață, așa că au intervenit prompt. I-au acordat primul ajutor până la venirea echipajului SMURD.„Erau câte doi salvamari acolo, deci cineva păzea încontinuu. Au intervenit salmavarii imediat şi după aia a venit și SMURD-ul. Atât am văzut că îl resuscita” a declarat un martor.

Reprezentanții complexului au montat un paravan și au rugat vizitatorii să elibereze imediat zona.Potrivit martorilor, apa nu era adâncă acolo unde se afla băiatul şi ar fi putut să respire dacă ar fi stat în picioare, așa că nu se știe încă cum a fost posibil incidentul.

„Se intra de la gleznă și se ducea până peste cap. Ne-au rugat să eliberăm, adică ne-au redirecționat către alte zone, dar noi având copii, n-am putut merge.”

Mai mult, pe stirileprotv

Comentarii