Advertorial

Ai uitat să îți pregătești biletul, iar meciurile deja au început? Iată ce ai de făcut, pentru distracție totală! (P)

vineri, 12 mai 2023, 11:10
3 MIN
 Ai uitat să îți pregătești biletul, iar meciurile deja au început? Iată ce ai de făcut, pentru distracție totală! (P)

Pasiunea pentru fotbal este una care nu cunoaște limite și granițe. Oamenii din întreaga lume iubesc sportul cu balonul rotund, iar interesul fanilor a transformat cluburile mari din Europa și nu numai în adevărați coloși, din punct de vedere economic. Este vorba despre societăți listate la bursă, cu bugete și investiții de sute de milioane de euro.

Experiențele fanilor sunt unele tot mai variate, în raport cu fotbalul, iar pariurile oferă posibilitatea intensificării sentimentelor trăite pe parcursul unui meci. Ca parior, ai oportunitatea de a miza pe evenimentele de care ești interesat, cu mult înainte de startul lor. În același timp, există și șansa ca tu să ratezi această perioadă, iar meciurile să înceapă.

Ce poți face dacă ai uitat să pariezi

Dacă te afli în situația de a iubi fotbalul și de a fi pasionat de pariurile pe evenimentele din sportul tău favorit, ți se poate întâmpla să uiți să pui un bilet la timp. Vești bune: această problemă are o rezolvare!

Poți paria la o casă de pariuri live pe evenimente despre care crezi că s-ar putea petrece, pe parcursul meciurilor pe care le urmărești. De altfel, pariurile live îți oferă chiar mai multe oportunități decât cele plasate înaintea partidelor. Spre exemplu, finala FA Cup 2023 se va disputa în data de 3 iunie 2023, pe Wembley, iar înaintea partidei ai posibilitatea de a paria doar pe un număr limitat de evenimente.

Manchester City – Manchester United este duelul care va atrage toate privirile microbiștilor, iar cota pentru victoria “cetățenilor“ în timpul regulamentar de joc este cotată cu 1,53. Remiza are cota 4,50, în vreme ce o victorie a lui United are cota 5,50. Există și alte pariuri pe care le poți plasa, precum cele pe numărul de goluri care se vor marca sau scorul corect care crezi că se va înregistra. Firește, aceste cote se pot modifica până la startul meciului.

Dacă ești parior și nu reușești să plasezi un pariu înainte de startul meciului, există vești bune. Startul partidei îți poate deschide noi uși, adică vor apărea opțiuni noi pe care să mizezi. De asemenea, dacă aștepți începutul partidei, vei putea să pariezi și pe numărul de cornere sau evenimente live, cum ar fi echipa care va executa prima lovitură de la margine, jucătorii care vor marca etc.

Ai posibilitatea de a plasa pariuri live și din aplicația Sportingbet, acolo unde beneficiezi de aceleași cote excelente, disponibile și pe platforma web. Avantajul pe care ți-l oferă aplicația constă în faptul că poți paria chiar de pe stadion! Aceasta este disponbilă pe dispozitivele care apelează la sistemul Android, iar utilizarea este deosebit de intuitivă. Odată ce ai instalat-o și ți-ai creat un cont, poți plasa pariuri live, chiar în timp ce urmărești meciul echipei tale.

Dacă ești pasionat de fotbal și urmărești îndeaproape evoluțiile formației tale favorite, nu ezita să profiți de interesul pe care îl acorzi acestui fenomen și să pariezi pe evenimentele care ai încredere că se vor petrece. Prioritizează distracția și dozează-ți foarte bine bugetul, astfel încât strategia ta cu privire la pariurile plasate să fie una caracterizată de responsabilitate!

Sursa foto: Pexels.com

Comentarii