Andreea, românca din Marea Britanie care voia să se întoarcă acasă ca să moară, s-a stins din viață înainte de a-și vedea visul împlinit

vineri, 22 ianuarie 2021, 11:27
1 MIN
 Andreea, românca din Marea Britanie care voia să se întoarcă acasă ca să moară, s-a stins din viață înainte de a-și vedea visul împlinit

Andreea, românca din Marea Britanie diagnosticată cu cancer în ultima fază, nu și-a mai văzut visul cu ochii: acela de a muri acasă, înconjurată de cei dragi.Tânăra s-a stins din viață, joi, la ora 16.00, în Marea Britanie. Organizația nonguvernamentală, care s-a ocupat de cazul său și i-a făcut publică povestea, va folosi banii care s-au strâns pentru efectuarea tuturor formalităților de repatriere funerară cât și pentru toate serviciile funerare necesar.

Andreea se va întoarce acasă, dar din păcate nu așa cum și-a dorit.

Știre inițială: Andreea mai are doar puţin de trăit, după ce un cancer care a recidivat i-a furat şi ultima speranţă de a se mai bucura de viaţă.

Dar tânără în vârstă de 33 de ani, de loc din Focşani, aflată în Marea Britanie, îşi doreşte ca ultimele zile din viaţă să le trăiască acasă, înconjurată de cei dragi.

O asociaţie nonguvernamentală s-a implicat în cazul său şi încearcă repatrierea tinerei în ţară. Pe pagina de Facebook, reprezentanţii ONG i-au spus povestea tinerei, care a plecat afară în căutarea unei vieţi mai bune.

Despre caz, citiți: Ultima dorinţă a unei românce grav bolnave în Marea Britanie. Mesajul ei este sfâşietor

Comentarii