Angajaţii care muncesc online au primit porc şi mezeluri pe WhatsApp

duminică, 20 decembrie 2020, 10:29
1 MIN
 Angajaţii care muncesc online au primit porc şi mezeluri pe WhatsApp

În vreme ce gospodarii îşi prelucrează purceii din gospodărie, salariaţii mai norocoşi primesc prime de porc, produse din carne de porc ori ambele, depinde de angajator; avem câteva informaţii despre ce au primit unii salariaţi:

 Angajaţii unei fabrici de mezeluri (în special, parizer şi crenvurşti de porc) au primit doar felicitări şi bomboane de pom; cei din conducere le-au explicat că "Ştiţi şi voi că e criză şi că nu ne permitem să cumpărăm carne de porc". 

* Mulţi salariaţi au primit în dar cutii grele, frumos ambalate, pe care scria "Pachet de porc"; în cutii erau sticle cu vin, iar unii s-au porcit din prima seară. 

* La fel s-a întâmplat şi cu nişte angajaţi care, în loc de sticle, au primit în conturi diverse sume denumite "Primă porc"; cum localurile sunt închise şi e prea frig pentru stat la terasă, ei şi-au comandat on-line şi au ciocnit prin smartphone, cu "MultzaniUaiApp".

* Alţi salariaţi care muncesc de acasă au fost mai dezavantajaţi, fiindcă au primit pe telefon două filmuleţe nostime cu purcei, iar pe Zoom li s-a arătat în direct porcul şefului.

* Angajaţii din cadrul unei direcţii au primit la birou pachete cu mezeluri de porc atât de afumate, încât senzorii de fum au declanşat alarma, iar din tavan a ţâşnit apă; ei spun că n-au simţit mirosul de fum din cauza măştilor.

 

Comentarii