Anunţ exploziv: Gabriela Firea ar putea candida din partea AUR pentru primăria Capitalei

joi, 27 iulie 2023, 08:35
1 MIN
 Anunţ exploziv: Gabriela Firea ar putea candida din partea AUR pentru primăria Capitalei

Avocatul Gheorghe Piperea, viitor candidat AUR la Parlamentul European, vrea ca Gabriela Firea să fie susținută de partidul lui Simion pentru un nou mandat de primar al Capitalei.

Recent, Firea a demisionat din funcția de ministru și din cea de președinte al PSD București, după ce a fost puternic implicată în scandalul azilelor groazei.

„O cunosc personal pe doamna Firea, am lucrat patru ani de zile cu dumneaei când era primar iar eu eram adminstrator judiciar la RADET. O cunosc destul de bine inclusiv în plan personal, am avut discutii inclusiv politce. Din punctul meu de vedere ar face un lucru foarte bun dacă s-ar decide să candideze independent.

Nu stiu ce pozitie va avea AUR, nu știu ce a declarat George Simion, dar cred ca un primar independent la Primăria Capitalei are nevoie și de doi, trei, poate chiar patru primari de sector și mult mai important, are nevoie de o majoritate în consiliul general.

Daca reuseste o alianta intre Gabriela Firea pe de o parte si AUR pe de altă parte, eventual sustinută și de acei membri PSD care nu sunt foarte încântati de ce i s-a întâmplat, de lucrurile injuste care s-au intamplat, atunci s-ar putea să fie o carte foarte bună jucata de doamna Firea, și sper că cei din AUR vor lua in considerare la modul serios acest lucru ca strategie de castigare a alegerilor locale în 2024”, a spus Piperea, la Realitatea Plus. Citeşte mai mult pe defapt.ro.

Comentarii