Arafat: Este un proiect european de achiziţie a două avioane noi pentru SMURD

vineri, 25 septembrie 2020, 20:33
1 MIN
 Arafat: Este un proiect european de achiziţie a două avioane noi pentru SMURD

Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va primi în următorii anii două aeronave pentru transport multiplu de pacienţi care au nevoie de Terapie Intensivă. Avioanele de mare viteză vor fi cumpărate în cadrul unui proiect pe fonduri europene despre care fondatorul SMURD, Raed Arafat, spune că este „foarte avansat”.

„Pot să vă spun că este un proiect european de achiziţie a două avioane noi pentru SMURD, care deja lucrăm pe el, suntem foarte avansaţi. (..) Vorbim de avioane de viteză mare care să ne permită să facem transporturile în viteză şi în condiţii de siguranţă. Aşa că în următorii doi ani cu siguranţă vom vedea o schimbare şi la partea de avioane la SMURD pentru care vom primi ceva foarte modern, nou”, a afirmat fondatorul SMURD, Raed Arafat, vineri seară.

Aeronavele ar urma să aibă o capacitate de transport de doi sau trei pacienţi.

„Doi pacienţi de Terapie Intensivă minim şi posibil şi al treilea care să nu fie de Terapie Intensivă, deci depinde de cum vor veni ofertele, dar vorbim de minim doi pacienţi de Terapie Intensivă”, a precizat Arafat.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Comentarii