Advertorial

Articole vestimentare nemuritoare pe care trebuie să le ai în garderobă în sezonul rece (P)

marți, 25 octombrie 2022, 09:19
3 MIN
 Articole vestimentare nemuritoare pe care trebuie să le ai în garderobă în sezonul rece (P)

Schimbarea sezonului vine de multe ori și cu dorința de a ne schimba, măcar parțial, garderoba. Este ca un început nou care ne permite să luăm lucrurile de la zero și cu energie pozitivă. Unele articole sunt la modă doar un sezon, apoi dispar, altele sunt aproape nemuritoare și pot fi purtate indiferent de ce este sau nu în trend.

Cauți să-ți reînnoiești garderoba de iarnă și nu știi care sunt piesele vestimentare esențiale de care ai nevoie? 
Articolul de față îți poate fi un bun ghid pentru a ști ce articole îți trebuie.
 
1.      O pereche de cizme
Cizmele au fost mereu la modă. Cu vârf rotund, ascuțit, pătrat, cu sau fără toc înalt, cizmele sunt nelipsite din garderoba femeilor. Unde mai punem că, în funcție de model și ținuta aleasă, o pereche de cizme de damă poate fi purtată tot anul. Chiar și o pereche de botine scurte, pe care le găsești la Kalapod.net, poate fi purtată la blugi, cu o rochiță neagră de lungime medie sau, de ce nu, cu o pereche de pantaloni scurți și colanți.
 
2.       O rochie neagră
Din când în când te întâlnești cu acele ocazii la care nu știi cu ce să te îmbraci. În situații de felul acesta, o rochie simplă, neagră, te salvează întotdeauna. Că este vorba de o întâlnire cu prietenii în oraș, că este o ședință importantă la birou, sau poate trebuie să susții un interviu, o rochie neagră este mereu elegantă, fără să fie foarte sofisticată, merge cu diferite tipuri de pantofi sau chiar cizme, și are mereu un aspect plăcut.
 
3.      Un palton de lungime medie
Iarăși un articol vestimentar care nu îmbătrânește niciodată și care este perfect, în special toamna. Ca și articolele precedente, se poate combina ușor cu pantaloni clasici, cu blugi, cu fusă sau rochie, și pentru cele mai îndrăznețe, cu pantaloni scurți. Având o construcție lejeră, paltoanele pot fi purtate și peste un pulover mai gros în zilele mai reci.
 
4.      O pereche de blugi clasică
Blugii se poartă în aproape toată lumea, pe tot parcursul anului. Dacă nu vă place neapărat culoarea clasică albastră a denimului, puteți alege un model din magazinele fizice sau cele virtuale preferate. Veți găsi acolo o multitudine de culori, stiluri și modele care să se potrivească perfect cu orice siluetă sau stil vestimentar .
 
5.      O cămașă albă clasică

Clasicul nu se demodează niciodată, iar cămașa albă poate fi combinată atât în stiluri elegante, pentru birou, dar și în ținute mai îndrăznețe. Poate fi purtată cu pantaloni clasici, sau cu blugi, cu o fustă tip creion, sau de ce nu, cu pantaloni scurți. Nu e greșit nici dacă ai mai multe cămăși albe, de lungimi și croieli diferite, una mai lungă și mai largă și una croită pe corp și mai scurtă.  
  
Toate aceste articole pot fi combinate în moduri diferite, pentru ocazii diferite și te pot ajuta să compui un număr suficient de mare de ținute ce pot fi purtate nu doar un sezon.  
 
Sursa foto: Unsplash

 

Comentarii