Atenție cum vă îmbrăcați joi! Temperatura scade dramatic, mult sub valorile normale

miercuri, 30 octombrie 2019, 20:24
1 MIN
 Atenție cum vă îmbrăcați joi! Temperatura scade dramatic, mult sub valorile normale

Frigul se va accentua în următoarele 48 de ore, iar temperaturile vor deveni cu mult mai mici față de cele normale. Dar episodul de vreme rece nu va dura mult, iar din weekend, toamna plăcută va reveni.

Mâine, temperaturile vor crește puțin pe timpul zilei și vor mai ajunge la 11 grade Celsius doar în nord-vest. În plus, vântul va amplifica senzația de frig în regiunile sudice. Precipitațiile vor fi prezente în jumătatea de sud a țării și vor fi ploi la câmpie, ninsori la munte și mixte în zonele subcarpatice, potrivit digi24.

Cu cât ne vom apropia de sfârșitul săptămânii, cu atât vremea va deveni mai prietenoasă. Temperaturile vor crește treptat, vor ajunge sâmbătă la valori normale pentru începutul lunii noiembrie, iar duminică vor depăși 20 de grade Celsius în vestul țării. Precipitațiile vor deveni puține și slabe vineri, iar în weekend, vor fi câțiva stropi de ploaie din loc în loc în vestul, nordul și centrul țării. În cursul nopților, ceața va crea probleme în zonele joase de relief.

Comentarii