Atenţionare oficială de vreme rea. Se face şi mai frig, va ninge şi mai mult

joi, 10 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN
 Atenţionare oficială de vreme rea. Se face şi mai frig, va ninge şi mai mult

În această dimineaţă, dar mai ales la noapte, judeţul va fi traversat de un nou val de ninsori. O informare de vreme rea în acest sens a fost lansată ieri de Instituţia Prefectului Iaşi şi de Administraţia Naţională Meteo, care prognozează că precipitaţiile se vor opri vineri spre prânz. 

Fenomenele vizate sunt, pe lângă stratul nou de zăpadă, gros de circa 10 cm, intensificări temporare ale vântului, mai ales pe parcursul zilei de vineri. Rafalele pot să depăşească 60 km/h, viscolind zăpada, mai precizează ANM. Temperaturile vor continua să scadă, sâmbătă dimineaţa fiind estimată o valoare de -14 grade. Vremea se va încălzi însă chiar de la începutul săptămânii viitoare, dar temperaturile nocturne vor fi în continuare negative.

Informaţii privind starea drumurilor naţionale din toată zona Moldovei puteţi afla de la Dispeceratul Regional de Drumuri şi Poduri – tel. 0232/213.168, pentru cele din judeţ la Comandamentul de Iarnă al Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor – tel. 0332/411.844, iar despre drumurile din muni­cipiu – la numărul 0232/236.000 

Comentarii