Advertorial (P)

Avantajele unui aragaz Beko (P)

joi, 19 martie 2020, 18:03
3 MIN
 Avantajele unui aragaz Beko (P)

Indiferent dacă ai de hrănit o familie de guri flămânde sau vrei doar să te bucuri de mici experimente gastronomice, un aragaz este probabil punctul central al bucătăriei tale. Iată câteva lucruri pe care sigur nu le știai despre un aragaz Beko, o soluție perfectă de gătit pentru orice fel de bucătărie.
1. Gătitul este mai flexibil ca oricând
Cauți un aragaz cu performanțe excelente, dar care să ofere flexibilitate la gătit? Un aragaz Beko oferă numeroase capacități pentru cuptor. De exemplu, există modele cu o capacitate a cuptorului principal de până la 121 litri, în timp ce altele oferă două cuptoare cu capacitate de 58 litri și 63 litri. Unele dintre aragazurile Beko oferă, de asemenea, un grătar separat pentru a beneficia un plus de flexibilitate și mai multe programe de gătit. Acest lucru le face perfecte pentru familii mai mari sau dacă ești o gazdă interesată de petreceri.
2. Gătire profesională datorită ventilatorului
Indiferent dacă un aragaz Beko are un singur cuptor principal sau două, toate oferă o gătire profesională datorită ventilatorului. Ventilatorul permite distribuirea rapidă și uniformă a căldurii în întregul cuptor. Poți găti mâncare chiar și la temperaturi mai scăzute, mai rapid. Deci, atunci când coci un lot de prăjituri, nu trebuie să riști să fie neuniform coapte niciodată. Cu o temperatură uniformă în întregul cuptor, nu numai că gustările coapte vor arăta delicioase, dar vor avea și un gust la fel de delicios.
3. Sunt ușor de instalat
Știm că alegerea aparatului potrivit pentru bucătăria ta poate fi o decizie mare și depinde de stilul casei tale. Dar un aragaz Beko este dotat cu un design contemporan și elegant, făcându-l o piesă centrală excelentă pentru orice bucătărie. Alege dintre oțel inoxidabil sau negru pentru a se potrivi perfect cu bucătăria. Și mai mult, atunci când treci de la un cuptor cu putere C la unul dintre aragazurile Beko cu un cuptor electric cu putere A, vei utiliza cu 35% mai puțină energie de fiecare dată când îl utilizezi – economisind timp și bani.
4. Alege-ți tipul
Un aragaz Beko poate fi alimentat cu gaz sau electricitate. Unele dintre modelele de aragaz Beko sunt cu combustibil dublu – care funcționează atât pe gaz, cât și pe alimentarea cu energie electrică. Plita de pe unele aragazuri Beko este alimentată cu gaz, asigurând o încălzire rapidă și sensibilă a oalelor cu o flacără vizibilă. De asemenea, există modele de aragaz Beko cu plite electrice elegante din ceramică – perfecte pentru gătit ușor și chiar mai ușor de curățat. Cuptoarele electrice îți permit să beneficiezi de gătirea profesională datorită ventilatorului și oferă o capacitate mai mare de utilizare – perfectă pentru gătit pentru petreceri mai mari sau când toată familia te vizitează pentru prânz.
5. Îți oferă mai mult control
O aragaz Beko nu oferă doar un spațiu mai mare în care să gătești, ci este foarte ușor de utilizat și îți oferă un control excelent atunci când gătești mâncarea preferată.

Alegeți un aragaz Beko ideal cu 5 sau 7 arzătoare sau cu o plită elegantă. Plita pe gaz oferă o gamă largă de arzătoare, de la arzătoare mici pentru supa fierbinte până la un arzător Wok de mare putere, perfect pentru prăjire. Plitele din ceramică arată foarte elegant în casa ta și sunt cu adevărat ușor de menținut. Cu dispozitive încorporate de supraveghere a flăcării, de asemenea, ai mai mult control în cazul în care flacăra se stinge sau alimentarea cu gaz este oprită.

Comentarii