Bărbat reţinut într-un caz de proxenetism cu o victimă în Bergamo

marți, 13 iulie 2021, 01:50
2 MIN
 Bărbat reţinut într-un caz de proxenetism cu o victimă în Bergamo

Un bărbat de 35 de ani, din judeţul Iaşi, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Iaşi. Ieşeanul este cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, fiind identificat de poliţişti în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în municipiile Iaşi şi Paşcani.

 

Un ieşean în vârstă de 35 de ani, cercetat penal într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, a fost reperat de poliţişti şi introdus în arestul IPJ Iaşi pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Poliţiei Municipiului Paşcani în urma a trei percheziţii domiciliare efectuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

La data de 11 iulie 2021, oamenii legii au desfăşurat două percheziţii domiciliare în municipiul Paşcani şi o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Iaşi. În urma celor trei percheziţii domiciliare, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost depistat de către agenţii de poliţie la una dintre locaţiile cercetate şi condus la audieri. Investigaţiile efectuate până la această dată arată că bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi obligat o femeie, încă din anul 2018, să practice prostituţia în Bergamo, un oraş din Italia. Femeia ar fi fost ameninţată de nenumărate ori de către inculpat, iar asupra sa ar fi fost săvârşite numeroase acte de constrângere pentru a o determina să continue această activitate.

În momentul efectuării celor trei percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Paşcani şi Iaşi, din cele trei locaţii cercetate de oamenii legii au fost ridicate mai multe obiecte, printre care se numără şi un pistol neletal de tir cu aer comprimat şi muniţie, care ar fi fost deţinute ilegal de către inculpat, dar şi substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, trei telefoane mobile şi 30 de ceasuri. "În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost reţinut de agenţii de poliţie pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iaşi", au transmis reprezentanţi ai Poliţiei Iaşi.

 

 

Comentarii