Belele în Copou: Gardoş are fractură de piramidă nazală, Kizito a fost operat de menisc.

joi, 07 februarie 2019, 02:43
2 MIN
 Belele în Copou: Gardoş are fractură de piramidă nazală, Kizito a fost operat de menisc.

 

 În plus, Qaka e suspendat la meciul cu Gaz Metan iar prezenţa lui Panţîru pe teren în disputa cu ardelenii e incertă. Rus află astăzi dacă va putea reintra

 

 

Potop de probleme la Politehnica Iaşi înaintea primului meci pe teren propriu din acest an. Formaţia ieşeană nu va putea conta sigur pe trei jucători în disputa cu Gaz Metan Mediaş, care va avea loc duminică. “Qaka este suspendat ca urmare a cumulului de cartonaşe galbene. Gardoş a suferit o fractură de piramidă nazală şi va lipsi sigur, cel puţin la disputa cu Mediaşul. Îşi va lua o mască, să vedem dacă poate juca la următorul meci. Faptul că jucătorul care l-a lovit în timpul meciului cu Dinamo, Ricardo Grigore, nu s-a ales nici măcar cu un cartonaş ne-a făcut să facem un memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor pe această temă. În plus, Kizito s-a operat de menisc şi va sta cel puţin trei săptămâni” a declarat preşedintele executiv al Politehnicii, Adrian Ambrosie.

Alte două prezenţe sunt sub semnul întrebării. “Joi vom afla dacă lui Rus i se va reduce măcar ultima din cele nouă etape de suspendare primite în urma eliminării din partida cu CS U Craiova. Dacă da, probabil va fi în lot pentru meciul cu Gazul. Incertă este şi situaţia lui Panţîru, care a avut unele probleme medicale” a punctat Ambrosie.

În ceea ce-l priveşte pe Rus, oficialii Politehnicii aşteaptă să vadă şi verdictul legat de amenda acestuia. Penalizat iniţial cu 20 000 de lei de comisiile federale, fotbalistul ar putea să fie silit să-şi plătească singur amenda, aşa cum e prevăzut în Regulamentul de Ordine Interioară a clubului. În plus, există posibilitatea ca salariul lui Rus să fie redus cu 25% în lunile în care nu a putut juca din cauza intrării dure pe care a avut-o asupra olteanului Mihăilă.

Zilele următoare, de la Poli va mai pleca un jucător. “Fostul nostru antrenor secund, Eugen Trică, care a preluat FC Snagov, i-a dorit pe Chelaru şi Danale. Chelaru a refuzat, spunând că vrea să le lupte pentru titularizare, în timp ce Danale, care vrea să joace mai mult, a fost de acord să plece la echipa care se bate pentru promovarea în elită. Rămâne ca părţile să se înţeleagă pentru un împrumut, zilele următoare vom bate în cuie mutarea”, a menţionat Ambrosie. care a precizat că “după clarificarea acestei situaţii, lotul va rămâne bătut în cuie. Nu vom mai aduce niciun jucător, nu va mai pleca nimeni” .Disputa dintre Politehnica şi Gaz Metan Mediaş va începe la ora 18:30.

Comentarii