Bilanțul tragic COVID în România a crescut cu încă patru decese

sâmbătă, 16 mai 2020, 10:20
1 MIN
 Bilanțul tragic COVID în România a crescut cu încă patru decese

Bilantul mortilor in Romania a ajuns la 1.074, dupa ce sambata au fost anuntate alte 4 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus.

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat in jurul orei 10:30 primele decese raportate astazi, fiind vorba de 2 femei si doi barbati din Sibiu, Mures, Timis si Cluj.

Iata detalii oferite de autoritati in legatura cu decesele raportate sambata:

Deces 1071 – o femeie, de 58 ani, din judetul Sibiu, care a primit confirmarea pe 9 aprilie si care a murit pe 15 mai. Ea suferea de obsezitate si hipertensiune arteriala.

Deces 1072 – un barbat, de 48 ani, din judetul Mures, care a primit confirmarea diagnosticului pe 14 aprilie si care a murit pe 15 mai. El suferea de hipertensiune arteriala, boala cardiovasculara si insuficienta renala.

Deces 1073 – o femeie, de 61 ani, din judetul Timis, in cazul careia prezenta coronavirusului a fost confirmata pe 11 mai si care a murit pe 14 mai. Ea suferea de Fibrilatia atriala cu AV rapida, insuficienta renala cronica, glomerulonefrita cronica si boala renala cronica dializata.

Deces 1074 – un barbat, de 63 ani, din judetul Cluj, in cazul caruia rezultatele au fost confirmate la 2 mai si care a murit pe 15 mai. El suferea de hipertensiune arteriala, bronhopneumopatia obstructiva cronica (BPOC) si tabagism cronic.

Comentarii