Bilet de transport gratis dacă faci 20 de genuflexiuni la Cluj

joi, 24 septembrie 2020, 07:59
1 MIN
 Bilet de transport gratis dacă faci 20 de genuflexiuni la Cluj

Clujenii pot să obţină timp de 2 săptămâni un bilet de autobuz într-un mod sănătos şi gratuit: făcând 20 de genuflexiuni. Ticketul se numeşte simbolic „biletul de sănătate” şi va fi valid pentru o călătorie în reţeaua de transport public a oraşului, zona urbană.

Staţia sportivă inteligentă a fost amplasată în staţia de autobuz Memorandumului Sud şi va funcţiona timp de 2 săptămâni. Clujenii pot obţine Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în faţa unui roboţel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifică cu ajutorul unei camere video genuflexiunea făcută de participant şi număra repetările. Sports Festival susţine contravaloarea bilelor emise în cele 2 săptămâni de campanie.   

Campania de sănătate iniţiată de Sports Festival este demarată cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, iar scopul este acela de a încuraja mişcarea şi de a promova un stil de viaţă sănătos. Proiectul Biletul de Sănătate creează o legătură directă între activitatea fizică şi beneficiul câştigat, oamenii primind imediat o recompensă. Mişcarea aleasă este una de bază, uşor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică acest exerciţiu.

Mai multe, pe adevarul.ro

Comentarii