Buhaiul Ghihocel a luat mălaiul şi acuma face sluj pentru alţi mafioţi la premărie. Cine, care, cum şi când?

joi, 23 august 2018, 01:50
2 MIN
 Buhaiul Ghihocel a luat mălaiul şi acuma face sluj pentru alţi mafioţi la premărie. Cine, care, cum şi când?

Pentru că tot ne-au reproşat mai mulţi cetitori că n-am mai scris nimica nimicuţa de multă vreme despre buhaiul şantajist cu gazetă-ciomag Ghihocel Osânză, am zic că, întru pomenire, şi dacă tot azi este Odovania Praznicului Adormirii Maicii Domnului, iar duminica ce vine la slujbe în biserică se ceteşte Pilda lucrătorilor răi, iaca am zis să ne facem datoria de buni creştini şi să vă informăm ce mai pune la cale Satana asta. 

Există în lumea mafiotizată a dezvoltatorilor imobiliari din târg un anume personagiu iute la mânie şi degrabă vărsătoriu de şpagă Ghiţă Chiţ-chiţ pe numele lui, om cu multe blocuri noi şi cu probleme, prin târg dar şi prin comunele vecine. Iar dacă până mai ieri toporaşii şantajişti ai lui Ghihocel burdihănosul scriau de zor de problemele personagiului, ca să stoarcă de la el tot ce s-o putea, auzim că pe la începutul verii cei doi, Chit-chiţ şi Ghihocel, ar fi căzut la pace într-un fel.

Concret, cică Chi-chiţ ar fi cotizat cât a cerut buhaiul, iar acesta din urmă, în baza amiciţiei mafiote cu premarele dar şi cu vicele Habarnagiu, s-a angajat că îi obţine otorizaţiile pe blocuri de care primul are nevoie ca de aer, căci fără el nu poate vinde nimic. Staţi aşadar pe fază, stimaţi cetitori, căci stăm şi noi cu ochii ca pe butelie pe întreaga chestiune! Mai ales că vrem să vedem: pune barba au ba Mihăiţă&Habarnagiu pe treaba asta a buhaiului, ştiind că stăm şi noi cu urechea alăturea? Până atunci, premarele şi vicele, hai, un pas în faţă şi pe loc repaus! Tu, Ghihocel, stânga-mprejur şi mersul piticului înainteeee marş!

Killerii lui Dragnea

Despre politichia naţională şi aberaţiile lui Dragnea cu asasinii plătiţi nu avem ce comenta mai mult decât a făcut-o ieri, pe Facebook, poliţistul acela din trupele speciale Traian Berbeceanu: „Eşti killer profesionist dacă stai cel puţin o săptămână la Athenee Palace în regim single cu mic dejun inclus, mini-bar, wifi şi parcare platită. Dacă în fişa de cazare ai trecut la scopul călătoriei dirty business iar după al doilea Jack arăţi vagaboandelor din night-club poza ţintei şi întrebi fioros unde-l poţi găsi pe ţăran. Te interesezi la recepţie unde-i cel mai apropiat magazin de arme dar te mulţumeşti cu foarfeca ciordită din salonul de înfrumuseţare când ţi-ai ciupelit sprâncenele pentru a le arcui în mod agresiv. Când totul este pus la punct, renunţi la misiune şi pleci grăbit acasă pentru că te-a chemat mă-ta să duci gunoiul.“

 

 

Comentarii