Cât costă reparaţiile după intervenţiile la reţelele de gaz şi electricitate în judeţ

luni, 17 octombrie 2022, 01:50
1 MIN
 Cât costă reparaţiile după intervenţiile la reţelele de gaz şi electricitate în judeţ

Delgaz Grid a deschis pe platforma electronică de achiziţii publice o licitaţie pentru refacerea locurilor unde s-a intervenit la reţelele de gaz şi electricitate.

Obiectul procedurii este reprezentat de lucrări de săpătură, furnizare produse de balastieră, refacere carosabil, trotuare şi spaţii verzi, care se vor executa în urma remedierii defectelor sau lucrărilor de investiţii realizate de Delgaz Grid în regie proprie.

Valoarea totală estimată este de aproape 400 de milioane de lei. Contractul este împărţit în 20 de loturi. Cu o valoare de pornire a licitaţiei cuprinsă între 20,8 şi 34,6 milioane de lei, lotul aferent judeţului Iaşi este cel mai mare după Cluj (27,3-45,6 milioane de lei).

De remarcat că toate judeţele Regiunii de Nord-Est se regăsesc în acest pachet. Celelalte 14 judeţe sunt din Regiunile Nord-Vest, Vest şi o parte din cele care alcătuiesc Regiunea de Dezvoltare Centru.

Termenul de înscriere în procedura lansată pe SEAP este 18 noiembrie. Componenta financiară este cel mai important criteriu de departajare a ofertelor (95 la sută), iar durata contractului va fi de trei ani. 

Comentarii