Ce face Andra înainte de a urca pe scenă: mă ajută, mai ales dacă am emoţii!

vineri, 18 februarie 2022, 15:54
2 MIN
 Ce face Andra înainte de a urca pe scenă: mă ajută, mai ales dacă am emoţii!

Cântă de aproape 20 de ani, însă are emoţii de fiecare dată când urcă pe scenă. Andra are un ritual, însă, care o ajută să-şi înfrângă trăirile şi să se relaxeze. Înainte să urce pe scenă, de fiecare dată, Andra rosteşte încet rugăciunea ”Tatăl nostru”. 

În cuda faptului că este una dintre cele mai bune voci din România şi o artistă apreciată, soţia lui Cătălin Măruţă nu este lipsită de emoţii. Iar, câteodată, o copleşesc. Motiv pentru care apelează la divinitate.

”Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea”, a spus ea pentru OK Magazine.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din showbiz-ul românesc. Majoritatea nuntaşilor, dar şi a persoanelor care sărbătoresc alte evenimente importante din viaţa lor… vor s-o aibă pe Andra la petreceri. Nu mulţi, însă sunt cei care îşi permit să scoată din buzunar sumele colosale pe care le cere cântăreaţa. Soţia lui Cătălin Măruţă are concerte în ţară şi străinătate, tarifele ajungând, potrivit unor surse din industria muzicii, la 6.000 de euro. Un concert are două ore, iar la un calcul minuţios, acest lucru înseamnă că Andra câştigă 50 euro / minut. Adica aproximativ 300 lei.

Cititi materialul integral pe cancan.ro

Comentarii