Comunicat de presă (P)

Centric IT Solutions Romania se mândrește cu un nou partener, în persoana lui Răzvan Nechifor, contabil, pilot de raliu și nu în ultimul rând instructor de condus defensiv

joi, 05 septembrie 2019, 11:18
3 MIN

Colaborarea Centric – Răzvan Nechifor are la bază un crez comun, acela că pasiunile se pot transforma într-o carieră de succes atunci când investești și crezi în ele.

Pasiunea lui Răzvan pentru viteză și adrenalină l-a transformat dintr-un absolvent de știinte economice într-un pilot de raliu multiplu premiat, aflat în top 10 în clasamentul național de specialitate, iar pasiunea sa pentru siguranța în trafic l-a determinat să deschidă prima școala de Defensive Driving din zona Moldovei.

Despre această schimbare neașteptată în carieră, Răzvan Nechifor spune: “Masinile au fost mereu, marea mea pasiune. Cu mulți ani în urmă, am mers pentru prima dată la o etapă de raliu, undeva în jurul Iașului și m-am "virusat" iremediabil, un fel de "dragoste la prima vedere". 

Meseria mea de contabil ar putea părea plictisitoare și alambicată pentru mulți. Dar e o chestie logică și care ține mult de matematică. Așa văd și raliul. O treabă precisă, în care detaliile, ca și în contabilitate, fac diferența. Din momentul în care am ajuns la volanul unei mașini de curse am știut că abilitățile mele de zi cu zi se vor imbina perfect cu raliul. 

Am ales CENTRIC să îmi fie partener în acest an la Raliul Iasului pentru că am găsit în ei aceeași dorință de a face din munca lor ceva mai mult, de a face ceva ieșit din tipare, prin care să demonstreze, ca și mine de altfel, că și în Iasi se poate obține performanță în orice domeniu, prin muncă și seriozitate”

Și în Centric Iași, pentru mulți colegi, motivația vine din pasiune. În companie se încurajează mereu transformarea pasiunilor în factor de progres în carieră, milestones ale dezvoltării personale.

“Cum păstrez echilibrul între pasiuni și carieră? Destul de simplu. Cheia e ca ambele sa fie parte din același univers. Ne petrecem 1/3 din viață muncind, dezvoltându-ne profesional și construind o carieră. Dar ca orice construcție, nu poate rezista fără o bază solidă.

Eu însumi am experimentat joburi pe diferite specializări IT, unde, lipsa de pasiune pentru ce făceam mă demotiva. Așa că, soluția mea a fost să le unesc pe cele două. Și deși am ajuns să am un job de ”nișă”, fac ceea ce îmi place, fac cu pasiune și îmi construiesc o carieră de care sunt mândru.

Pasiunea pentru ce faci te îndeamnă să fii mereu mai bun, să inovezi, ușile ți se deschid, stresul dispare și te simți veșnic motivat.”, spune Sebastian Agachie, Ethical Hacker si RedTeam Coordinator.

Toamna aceasta, Centric își susține partenerul atât în cursa către obținerea unui loc pe podiumul de la Raliul Iașului cât și în rolul său de trainer și promotor al siguranței în trafic prin promovarea cursului său de Defensive Driving în cadrul companiei.

Comentarii