Cine e autorul atacului terorist din Reading: Un tânăr libian, Khairi Saadallah

duminică, 21 iunie 2020, 17:59
1 MIN
 Cine e autorul atacului terorist din Reading: Un tânăr libian, Khairi Saadallah

Un tânăr libian de 25 de ani, Khairi Saadallah, a fost arestat de către poliţia britanică după atacul terorist cu cuţit din oraşul Reading, potrivit unei surse din securitate, relatează Reuters. Poliţia britanică încă nu a dat numele bărbatului arestat, dar a spus că acesta este un tânăr de 25 de ani din Reading. The Telegraph, Independent de asemenea au spus că numele bărbatului arestat este Khairi Saadallah.

Martori citaţi de Telegraph susţin că acesta s-a apropiat de un grup de bărbaţi de vârstă mijlocie care au beau în parcul public Forbury Gardens şi a început subit să îi înjunghie. Un trainer personal care a fugit din calea atacului a spus, potrivit The Independent, că atacatorul a strigat ”cuvinte neinteligibile”

Saadallah ar fi venit în Marea Britanie acum mai mulţi ani ca refugiat în contextul răboiului civil din Libia. Poliţia britanică a precizat că atacul cu cuţitul care a avut loc sâmbătă în sudul Angliei şi care s-a soldat cu trei morţi şi trei răniţi este tratat ca act de terorism.

SURSA: hotnews.ro

 

 

 

Comentarii