De Business

Punem punctul pe știi

Coca-Cola HBC a început să vândă cafea ambalată Costa Coffee în România

miercuri, 17 iunie 2020, 14:29
1 MIN
 Coca-Cola HBC a început să vândă cafea ambalată Costa Coffee în România

Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, aduce pe piaţa din România brandul Costa Coffee şi vinde din această lună cafea ambalată (boabe şi măcinată) în magazinele şi în sectorul HoReCa din România.

"Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, aduce pe piaţa din România brandul Costa Coffee, într-o gamă variată de sortimente premium care completează portofoliul companiei şi viziunea de a fi partenerul pentru băuturi 24/7. Începând cu luna iunie, Costa Coffee este disponibilă în unităţi comerciale din toată ţara şi în punctele HoReCa partenere, sub formă de cafea ambalată boabe, măcinată şi prăjită, în patru variante: Signature Blend, Signature Dark Blend, Colombian Roast şi Bright Blend", a anunţat compania într-un comunicat.

România este una dintre primele pieţe din grupul Coca-Cola HBC care lansează Costa Coffee, brand care a fost recent lansat în Bulgaria, Polonia şi Ungaria. În următorii trei ani, Grupul Coca-Cola HBC va lansa Costa Coffee în toate cele 28 de pieţe în care este prezentă.

Gama Costa va fi completată pe parcursul anului cu noi variante: capsule, espressorul Costa Express sau soluţiile de cafea-to-go.

Comentarii