Concert deosebit de jazz în Aula BCU

luni, 14 octombrie 2019, 01:50
1 MIN
 Concert deosebit de jazz în Aula BCU

Câştigătoarea prestigiosului premiu „Bremen Jazz Award“ 2016 şi una dintre cele mai apreciate trupe de pe scena jazz-ului internaţional, „TRIO ELF“, va susţine miercuri un concert în Aula Bibliotecii Centrale Universitare. 

Concertul va începe de la ora 19, fiind organizat de FaPt (Fabrica de Artă şi Producţie Teatrală) şi Centrul Cultural German Iaşi, în parteneriat cu BCU, Goethe-Institut Bucureşti şi Universitatea de Arte, cu sprijinul Primăriei. „TRIO ELF“ vine pentru prima dată în România, ieşenii având ocazia să participe la un concert cu ritmuri şi armonii pline de energie ale jazz-ului contemporan.

Formaţia face parte din generaţia germană de jazz, având şapte albume scoase la prestigiosul Jazz Label ENJA Records, cu o prezenţă frecventă în festivaluri şi cluburi de renume şi critici pozitive din partea publicului, dar şi din partea unor publicaţii importante în lumea muzicii. Are în repertoriu melodii cu sunete calde, fac apel la note electronice, reinventând totodată trio-ul clasic de jazz prin folosirea groov-urilor şi a elementelor muzicii de club contemporane. Ieşenii interesaţi pot să cumpere bilete pe eventbook.ro sau de la intrarea în sală cu o oră înainte de începere. Preţul unui bilet este 35 lei. 

Comentarii