Concertul lui Guess Who de la Timișoara, anulat de organizatori, după ce artistul a fost depistat drogat la volan

sâmbătă, 30 septembrie 2023, 10:49
2 MIN
 Concertul lui Guess Who de la Timișoara, anulat de organizatori, după ce artistul a fost depistat drogat la volan

Un concert al artistului Guess Who programat pentru sfârșitul săptămânii viitoare la Timișioara a fost anulat de către organizatori până la „clarificarea situației”, după ce rapperul a fost depistat sub influența drogurilor în timp ce se afla la volan.

„Am luat act de evenimentele recente din spaţiul public în care a fost implicat artistul hip-hop Guess Who. Până la clarificarea situaţiei, confirmarea sau infirmarea informaţiilor de către autorităţile competente, ne vedem nevoiţi să anunţăm anularea concertului programat la Timişoara, pentru data de 7 octombrie, ţinând cont de timpul scurt rămas până la desfăşurarea acestuia. Siguranţa publicului şi promovarea unei conduite în acord cu legile vor fi mereu o prioritate absolută pentru noi", a declarat Alexandra-Maria Rigler, directoare a Centrului de Proiecte al Municipiului Timişoara, potrivit unui comunicat citat de publicația deBanat.

Concertul făcea parte din programul artistic al proiectului „Capitala Europeană a Culturii Timişoara 2023”.

Celebrul rapper Guess Who (Laurențiu Mocanu) a fost prins drogat la volan, miercuri, în sectorul 1 al Capitalei, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Artistul ar fi consumat cocaină.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.
În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.
La ieșirea de la audierile de la Brigada Rutieră București rapperul nu a vrut să facă prea multe declarații în fața presei.

„Nu am nimic ce să vă declar. Să așteptăm rezultatele. O zi bună”, a spus el jurnaliștilor.

Într-una dintre melodiile sale, intitulată „Sex”, rapperul invocă consumul de droguri: „Nu există drog mai tare decât sexu' / Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu' /

Nu există drog mai tare decât sexul, sex, se-sexul”.

Am încercat și Ecstasy, și LSD, și restu' /

Nu există drog mai tare decât sexul, sex, se-sexul”.

Comentarii