Concurs pentru postul de director al Spitalului de Copii. Condiții de participare

marți, 27 aprilie 2021, 01:50
1 MIN
 Concurs pentru postul de director al Spitalului de Copii. Condiții de participare

Postul de manager al Spitalului de Copii "Sf. Maria" a fost scos la concurs, iar dosarele se pot depune până la finalul lunii mai. 

Concursul se va desfăşura în două etape: etapa de verificare a îndeplinirii condiţiilor stabilite care va avea loc pe 2 iunie şi reprezintă o etapă eliminatorie şi etapa de susţinere publică şi evaluare a proiectului de management care va avea loc la sediul spitalului pe 14 iunie. Spitalul poate fi vizitat de candidaţii interesaţi pe 12 mai, ora 14.00, sub îndrumarea directorului medical pentru a se informa despre problemele existente. Până pe 7 iunie vor fi publicate proiectele de management depuse de toţi candidaţii admişi în urma probei de verificare a dosarelor de înscriere. După susţinerea proiectului de management de pe 14 iunie, urmează afişarea rezultatului probei susţinerii publice şi evaluarea proiectului de management, iar candidaţii au la dispoziţie o zi pentru a depune contestaţii.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate pe 17 iunie. "Toate documentele personale vor fi depuse în copii conform cu originalul şi trebuie să fie semnate pe fiecare pagină scrisă de către candidaţi, inclusiv Proiectul de management", se explică în anunţul de concurs. La începutul lunii decembrie, Consiliul Judeţean Iaşi a numit-o manager interimar pe bioinginerul Alina Belu în locul lui Corneliu Mihai, care se afla la conducerea spitalului din iulie 2019.

Comentarii