Concurs pentru un post de director la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi

marți, 22 martie 2022, 02:50
1 MIN
 Concurs pentru un post de director la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi

La Spitalul de Neurochirurgie este scos la concurs postul de director medical. Concursul va avea loc luna viitoare, data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere fiind 11 aprilie. 

Momentan, postul de director medical al spitalului este ocupat de neurochirurgul Marius Dabija. Pe 18 aprilie este programată proba scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, pe 20 aprilie va fi susţinerea publică a proiectului de specialitate, iar pe 22 aprilie urmează interviul de selecţie.

Pentru post se pot înscrie medici specialişti sau primari, cu minimum cinci ani vechime în specialitate, care sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar şi care nu au fost condaminaţi definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni. De asemenea, trebuie să aibă o stare de sănătate corespunzătoare şi să nu aibă vârsta de pensionare.

Pentru înscriere este nevoie de plătirea unei taxe de participare de 150 de lei, iar printre documentele pe care dosarul trebuie să le conţină se numără: cerere de înscriere la concurs, copii după buletin, diplomă de licenţă, certificatul de medic specialist sau primar, un CV, cazier judiciar, adeverinţă medicală.

Tot în dosarul de înscriere va fi pus şi proiectul realizat de fiecare candidat în parte, care să aibă maximum 8 – 10 pagini tehnoredactate cu font de 14. Rezultatele finale ale concursului vor fi afişate în aceeaşi zi în care va fi şi interviul de selecţie, adică pe 22 aprilie. 

Comentarii