Contre între Chirica şi Bodea, la exact doi ani de la confruntarea electorală a acestora

miercuri, 06 iunie 2018, 01:50
2 MIN
 Contre între Chirica şi Bodea, la exact doi ani de la confruntarea electorală a acestora

Actualul deputat PNL îl invită pe primar la o dezbatere despre realizările primei jumătăţi de mandate. „De ce cu dl. Bodea? Cetăţenii să mă judece“, a afirmat Mihai Chirica.

Deputatul liberal Marius Bodea, fost contracandidat al lui Mihai Chirica la alegerile din 2016 pentru Primăria Iaşului, a marcat împlinirea a doi ani de la acel scrutin printr-o invitaţie la o dezbatere-bilanţ adre­sată primarului. „Suntem la jumătatea mandatului primarului Mihai Chirica. Din păcate, bilanţul e unul nesatisfăcător pentru comunitatea noastră. Planul Urbanistic General este, în continuare, nefinalizat, traficul în oraş a rămas la fel de sufocant, problema câinilor comunitari nu a fost rezolvată, poluarea este la cote alarmante, investiţiile în infrastructura de străzi se lasă aşteptate“, afirmă Bodea.

Liderul liberal adaugă că nicio investiţie de anvergură nu a fost demarată încă – sală polivalentă, drum nou de acces spre Aeroport, pasaje pentru fluidizarea traficului. „Îl invit pe dl. Mihai Chirica la o dezbatere publică în care să discutăm despre problemele ieşenilor şi despre soluţii pentru a dezvolta oraşul, pentru a creşte calitatea vieţii în comunitatea noastră“, propune Marius Bodea, extinzând invitaţia şi către liderii celorlalte formaţiuni din CL şi din afara Consiliului Local „pentru a reuşi să oferim ieşenilor o abordare serioasă asupra viitorului oraşului“.

„Mă duc şi fac o dezbatere publică cu cetăţenii municipiului Iaşi, pe care încerc cel puţin să-i reprezint cu succes“, a fost răspunsul primarului Chirica. „De ce cu dl. Bodea? L-aş întreba unde a fost la Ordonanţa 13, unde sunt proiectele Iaşului, unde e contribuţia sa pentru bunul mers al acestei comunităţi. În ce mă priveşte, să mă judece cetăţenii“, a mai spus primarul Iaşului.

 

Comentarii