Copii de la trei centre de plasament din Iaşi, în excursie la Târgu Neamț

joi, 09 septembrie 2021, 10:35
1 MIN
 Copii de la trei centre de plasament din Iaşi, în excursie la Târgu Neamț

Asocia Grupul Zâmbetul Nostru Iaşi va duce mâine, 10 septembrie, în excursie, la Târgu Neamţ, un grup de copii de la trei centre de plasament din Iaşi. Aceştia vor vizita zona Bucovinei, dar vor participa şi la o serie de activităţi şi jocuri alături de membrii asociaţiei.

Ciprian Mihalache, reprezentant al asociaţiei, afirmă că aceasta va fi ultima serie de copii pe care îi va duce în excursie în această vacanţă de vară, în total asociaţia reuşind să bucure peste 150 de copii, pe care asociaţia a reuşit să îi ducă în tabere sau excursii.

„Trimitem mâine la Târgu Neamţ 60 de copii din trei centre de plasamanet într-o excursie. Copiii sunt în grija Protecţiei copilului, iar proiectul prin care realizăm excursia este realizat de către Asociaţia Grupul Zâmbetul Nostru Iaşi. Noi facem această excursie la solicitarea Direcţiei (DGASPC). Chiar dacă nu era iniţial în proiectul nostru, rămăseseră 20 de copii care nu au fost nicăieri vara aceasta. La aceştia se adaugă alţi 40 care s-au comportat frumos în excursiile organizate de noi şi vor veni şi ei”, afirmă Ciprian Mihalache.

Practic, asociaţia a intermediat între DGASPC şi compania de transport care a oferit gratuit pentru copii mijlocul de transport, Grupul Zâmbetul Nostru Iaşi asigurând, prin membrii săi, şi activităţile destinate copiilor. DGASPC va asigura masa copiilor, potrivit reprezentanţilor asociaţiei. Compania care a oferit gratuit mijlocul de transport este Teisa Iaşi.

Comentarii